Autoschade aan een oldtimer vakkundig opgelost door de specialist in de omgeving van Maastricht

Het herstellen van schade aan oldtimers is een vak apart. Veel automonteurs vinden het lastig de schade te herstellen zonder het bijzondere karakter van de auto teniet te doen. Maar waar kunt u dan terecht om de autoschade aan uw oldtimer te herstellen, het liefst bij u in de buurt van Maastricht? Kom naar WellColl Groep! Deze vakkundige automonteurs hebben veel ervaring met het herstellen en restaureren van oldtimers. Wilt u uw oldtimer na het herstel verkopen? WellColl Groep zorgt ook voor zorgvuldig transport en heeft zelfs de mogelijkheid professionele foto’s te maken in hun eigen fotostudio.

Autoschade? Laat het snel en vakkundig repareren door de specialist uit de omgeving van Maastricht

Bij schade aan uw auto wilt u dit snel opgelost hebben. Dan gaat u langs de garage van WellColl Groep in Heerlen, Maastricht, Kerkrade, Weert, Roermond of Sittard. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.

Ervaren hersteller van autoschade in Maastricht en omgeving

WellColl Groep is dé mobiliteitspartner en voert meer dan 10000 reparaties per jaar uit en is daarmee een van de grootste autoschade herstelbedrijven in de nabijheid van Maastricht. De monteurs maken alle schade en doen dit met geavanceerde apparatuur. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd.