PNR Merchandising
Image default
Beauty en verzorging

Microneedling vermindert het verschijnen van lijntjes, rimpels en littekens

Microneedling is een rage in huidverzorging. Een staf of pen rollen met mini-naalden om kleine wondjes te genereren is de techniek. Deze wonden zijn klein en net huid diep, maar je lichaam reageert met schrik en geeft dan genezende elementen vrij die de sterkte en gezondheid van de huid verbeteren. Niemand wil ouder lijken dan ze zijn. Vroege veroudering manifesteert zich meestal als fijne lijntjes en rimpels. De microverwondingen veroorzaakt door een microneedling-sessie verhogen de productie van collageen en elastine. Dit helpt lijntjes en rimpels te bestrijden. Collageen en elastine zijn huid moleculen die bijdragen aan structuur en stevigheid waardoor het een jonge uitstraling krijgt. Wondgenezingsprocessen zorgen er ook voor dat uw lichaam nieuwe huidcellen aanmaakt. Dit vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels op het voorhoofd. Het is ook zeer succesvol bij de behandeling van acne en andere huid littekens, omdat microneedling de synthese van collageen en elastine verhoogt. Keloïde of verheven littekens zijn de enige vormen van littekens die niet kunnen worden behandeld. Bij Mourits huidtherapie kunt u terecht voor uw microneedling en andere gezichtsbehandelingen.

Microneedling voor anti-aging

Microneedling werkt goed om het uiterlijk van schade door de zon te minimaliseren. Dit omvat hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken. Microneedling en zijn vermogen om nieuw collageen en huidcellen te genereren, kunnen uw uiterlijk revitaliseren en uw toon egaliseren. Dit is van toepassing als u een vlekkerige en bruinachtige teint heeft door te veel blootstelling aan de zon. Rimpels en verkleuringen zijn niet de enige tekenen van veroudering. Je huid verliest elasticiteit naarmate je ouder wordt, waardoor het er los uitziet. Een ouder wordende huid kan er ook dof en dof uitzien. Dit kan worden veranderd met behulp van microneedling. De collageen groei die zich ontwikkelt als reactie op de microscopisch kleine incisies kan de huidstructuur verbeteren en verslapping tegengaan. Slechts 24 uur na de behandeling heeft u een mooie en frisse gloed.

Microneedling verbetert veelvoorkomende huidaandoeningen

Rosacea rossigheid en huiddikte kunnen worden behandeld met microneedling. De afbraak van collageen wordt versneld bij mensen met deze huidziekte. Microneedling induceert de vorming van collageen om deze afbraak in evenwicht te brengen en te vervangen, waardoor uw huid minder inflammatoir en geïrriteerd lijkt. Microneedling kan helpen de effectiviteit van lokale acne behandelingen te vergroten vanwege de betere distributie van actuele oplossingen. Mourits kan u helpen uw huid te reinigen met regelmatige microneedling behandelingen. Zorg ervoor dat u uw microneedling-behandelingen krijgt van erkende beoefenaars. Laat u niet verleiden met de goedkope aanbiedingen in salons, want u betaalt misschien minder voor de gezichtsbehandeling, maar u kunt een fortuin uitgeven aan ziekenhuiskosten als er iets misgaat.