PNR Merchandising
Bedrijven

Goede kwaliteitscontrole is essentieel bij productie in China

China heeft veel productie en import mogelijkheden. Maar soms is het wel lastig om zekerheid te krijgen of je wel waar krijgt voor je geld. Het is een lastig proces om te bepalen of de kwaliteit die de Chineze aanbieden wel naar wens is. Het heen en weer verzenden van test producten kan vanwege verzendkosten en extra invoerskosten erg oplopen.Kwaliteits controle bij Chinese productie

In sommige gevallen kan het dus verstandig zijn om gebruik te maken van een bedrijf die gespecialiseerd is in kwaliteits controle van Chinese producten. Deze bedrijven onderzoeken dan de producten en leveranciers voor jou en kunnen zelf een complete service aanbieden. Denk hierbij aan ondersteuning voor de doane en logistiek en quality controle. Dit is echt een vak apart en als je zelf geen betrouwbare contacten hebt in China dan is het zeker aan te raden om een bedrijf in te huren die dit voor je kan uit zoeken. Zeker als je op grote schaal producten wilt laten produceren en deze wilt importeren.

Bedrijven zoals qcchina hebben vaak hun eigen lokale netwerken en hebben reeds zakelijke relaties opgebouwd. Zij kunnen dus de kwaliteitscontrole bij Chinese productie volledig uit handen nemen.

Het produceren van producten in China is voor veel bedrijven een zeer lucratieve optie. Tenminste als je het goed doet, er zijn natuurlijk ook veel bedrijven die niet de kwaliteit leveren die we in Europa gewend zijn. Juist daarom is het verstandig om gebruik te maken van een bedrijf die ervaring heeft met Chinese bedrijven. Zo kun je gebruik maken van de lage productie kosten die China biedt maar ook zeker zijn van de kwaliteit die geleverd wordt.

Voordelen van een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in kwaliteits controle van Chinese productie:

  • Productonderzoek 
  • Leverancierscommunicatie en prijsonderhandeling 
  • Kwaliteitscontrole ter plaatse bij leveranciers 
  • Klantspecifieke/logistieke verwerking en logistieke optimalisatie 
  • Klachtenafhandeling 
  • Toezicht op de importprocessen