PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Ontdek de mogelijkheden voor onderhoud van de software van de technische dienst

Q3 is een bedrijf dat u helpt bij de onderhoud van de software van de technische dienst. Bent u benieuwd naar de modules van dit bedrijf? Zij helpen u onder andere met het maken van een boomstructuur. In een boomstructuur worden de afdelingen en alle objecten van een bedrijf visueel weergegeven. Al deze objecten die worden weergegeven in de boomstructuur, kunnen allemaal voorzien worden van een nummer, een omschrijving en een eigen icoon. Wanneer u dan met uw muis op de stamkaart klikt, dan worden meteen alle belangrijke gegevens weergegeven. Dit zijn gegevens, zoals de leverancier, het telefoonnummer van de technische dienst en de stuklijst van de machine.

Producten en diensten van de hoogste kwaliteit

Wanneer dit bedrijf voor u aan de slag gaat met de software voor de onderhoud van de technische dienst, dan zorgen zij ervoor dat zij alleen werken met producten van de hoogste kwaliteit. Zo gaan ze voor u aan de slag met de stamkaart. De stamkaart toont alle belangrijke gegevens en alle benodigde informatie van een object. Aan de stamkaart kunnen verschillende gegevens gekoppeld worden. Denk hierbij aan gegevens, zoals foto’s. Daarnaast is de historie van het object ook direct zichtbaar. Andere gegevens die hieraan worden gekoppeld, zijn nodige documenten, tekeningen, financiële gegevens en contracten. Daarnaast zijn ook eigen velden met eigen benamingen mogelijk. De conditie van het object of de afdeling zijn met één klik toonbaar.

Stel direct uw vragen over alle producten en diensten

Naast dat dit bedrijf u graag helpt met de onderhoud van de software van de technische dienst, verzorgen zij ook doorlopend trainingen voor diverse gebruikersgroepen met een certificaat, die vergeven wordt nadat de training is gevolgd. Heeft u interesse in deze training of bent u meer nieuwsgierig naar hoe dit bedrijf te werk gaat met de software voor de onderhoud van de technische dienst? Aarzel dan niet om eens contact op te nemen. Zij vertellen u graag meer over de producten en diensten en vertellen u ook graag over de mogelijkheden hiervan!

https://www.q3.nl/

Gerelateerde artikelen

Welke verzekeringen heb je allemaal nodig?

Pennen laten graveren

Op zoek naar een bijbaan met kinderen? Check dan zeker deze bijbanen!