Pnr-merchandising

Een boeket bloemen bestelt u gemakkelijk online

Bloemen

Bent u op zoek naar een boeket bloemen die u makkelijk kunt bestellen en wilt u dit boeket laten bezorgen? Dan bent u aan het perfecte adres bij bloemenwebwinkel Topbloemen.nl. Deze webwinkel heeft niet alleen een uitgebreid assortiment aan bloemen, ook kunnen ze het boeket bezorgen op een adres naar keuze. Het enige wat u hoeft te doen is de bestelling te plaatsen en deze webshop vol met bloemen regelt de rest voor u.

Een prachtig boeket van de lokale bloemist

Wanneer u een boeket bloemen op het oog heeft kunt u de bestelling plaatsen. Op dit moment krijgt een bloemist in de buurt van de opgegeven locatie de opdracht om aan de slag te gaan met het boeket bloemen. Op deze manier zijn de bloemen vers wanneer ze worden gebracht en kan het boeket zelfs nog op dezelfde dag worden bezorgd. Maar let op: bloemen bezorgen op dezelfde dag kan alleen wanneer u de bestelling voor 14.00 uur die dag heeft geplaatst. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken voor een boeket bloemen? Lees hieronder meer over drie verschillende populaire boeketten.

Populaire boeketten

Gemengde boeketten zijn altijd populair. Denkt u hierbij aan boeketten met rozen en gerbera’s in verschillende kleuren door elkaar. U kunt het formaat en de kleursamenstelling zelf op Topbloemen.nl bepalen. Veldboeketten met verschillende bloemen zijn vooral in de zomer populair. Deze boeketten worden dan ook veelal bij de plaatselijke bloemenkwekers klaargemaakt. U kunt hierbij denken aan een boeket met bloemen waarin zonnebloemen of leeuwenbekken zijn verwerkt. Het zijn doorgaans grote boeketten met veel verschillende kleuren. Een populaire trend is nu ook duurzaamheid. Topbloemen.nl is hierop slim ingesprongen en geeft u ook de mogelijkheid om voor duurzame boeketten te gaan. Duurzame bloemen kunt u in deze webshop vinden onder het keurmerk ‘Green florist’. Met dit keurmerk wordt de garantie gegeven dat de bloemen in de boeketten voor minstens 80% duurzaam zijn.