Pnr-merchandising

Donker Media – dé animatiestudio uit Eindhoven

Business / Marketing and Advertising

Donker Media – dé animatiestudio uit Eindhoven

Heb je een verhaal te vertellen, maar vind je het lastig om het voor het voetlicht te brengen? Dan is Donker Media, het animatiebureau uit Eindhoven, de ideale partner voor je. Bij ons kun je een animatie laten maken waarmee je je doelen bereikt. Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen animatie video’s. Zo kunnen we prima uit de voeten met 2D of 3D animaties, whiteboard animations en explanimations (uitlegvideo’s).

Bij de productie van animatie video’s werken we met multidisciplinaire teams. Deze bestaan in ieder geval uit commercieel ingestelde communicatie experts en gedreven animatoren. Maar ook onze klant is deel van het team, misschien zelfs wel het kloppende hart. Want uiteindelijk draait het om jou en jouw doelen.

Maatwerk

De ideale animatie video past perfect bij de identiteit van je bedrijf. Bij ons animatiebedrijf hechten we daarom veel waarde aan een persoonlijke benadering en maatwerk. We betrekken je dan ook bij elke stap van het proces. Vervolgens maken we het script en storyboard. Ook bij de keuze voor de te gebruiken kleuren, de sound effects, de animaties en natuurlijk de voice-over heeft de klant (uiteraard) de doorslaggevende stem. Logisch, zou je zeggen. Want alleen de opdrachtgever kent zijn product en bedrijf door en door, waarom zou je die (vaak onbewuste) kennis dan niet gebruiken bij het maken van de animatie video?

Kom eens langs bij onze animatie studio

Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. De eerste kennismaking met Donker Media is geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Stuur ons een mail, of bel, 040-744 02 52 om een afspraak te maken en met eigen ogen te zien hoe het er bij ons animatiebedrijf aan toe gaat.

https://donkermedia.nl/animatiestudio/