Pnr-merchandising

Een ICT bedrijf in Arnhem vinden was een eitje!

Business / Marketing and Advertising

We hadden een nieuw ICT bedrijf nodig uit de omgeving van Arnhem die ons kon assisteren bij de ICT afdeling van ons nieuwe gebouw. Eerst hadden we een andere vestiging, maar omdat we steeds groter worden met het bedrijf, werd het tijd om een groter pand te nemen. Daarbij hebben we nu ook een beter ICT afdeling nodig en ook hulp. Daarom zochten we een professioneel die hier veel verstand van heeft en ons uit de brand kon helpen.

Een professioneel ICT bedrijf uit Arnhem vinden om ons te helpen

We wilden wel een professioneel ICT bedrijf uit de omgeving van Arnhem vinden die ons kan assisteren hierin. De reden hiervoor was omdat we eerder met amateur bedrijven hadden gewerkt en dat ging totaal niet goed. Ons ICT heeft weleens een dag eruit gelegen omdat ze een kabel ergens verkeerd erin hadden gedaan en ze wisten niet hoe ze dit konden oplossen. Dit willen we hiermee voorkomen. Gelukkig zijn er verder genoeg ICT bedrijven die ons graag wilden helpen. Een bedrijf die viel wel meteen op bij ons en dat was Xantion. Zij hadden als statement ICT uit de kraan. Dat vond ik als ondernemer erg interessant klinken dus heb ik contact gezocht met het bedrijf en kreeg binnen no-time iemand aan de lijn die ons meer informatie kon geven.

Xantion is super!

Toen ik de medewerker van Xantion sprak en mijn situatie uitlegde, had hij veel begrip hiervoor en kon hij meteen een afspraak inplannen om daar met hun meer te bespreken. Tijdens het gesprek heb ik veel vragen kunnen stellen en elk antwoord was erg relevant. Daarna ben ik met hun in zee gegaan en dat was de beste keuze die ik kon maken. De ICT bij ons was super smooth en alles ging zoals het hoorde te gaan. tot nu toe geen enkel probleem ermee gehad dankzij Xantion.

WIlt u meer weten over Xantion en zijn producten? Bekijk dan de website van Xantion voor meer informatie over de diensten die zij u kunnen verlenen. U kunt daar ook meteen een gratis vrijblijvende offerte aanvragen.