Een sieraden display

Een sieraden display kom je waarschijnlijk wel vaker tegen in de etalage van een winkel of juwelier waar alle sieraden mooi op gepresenteerd worden. Wist je echter dat een sieraden display niet iets exclusiefs hoeft te zijn voor zakelijke partijen zoals winkels? Het kan namelijk ook veel nut hebben om er een zelf thuis te hebben om je sieraden mee te organiseren. Ken je het niet? De eindeloze minuten ’s ochtends verspild omdat je heel lang bezig bent om die ene oorbel te vinden waarvan het paar uit elkaar ligt? Of de kettingen die in driedubbele knopen in je sieradenkistje liggen waar je ook heel voorzichtig alles uit elkaar moet peuteren?

Organisatie met een sieraden display

Een sieraden display zorgt ervoor dat je je sieraden op een handige manier kunt opbergen die je ’s ochtends niet alleen veel tijd bespaart omdat je niet hoeft te zoeken, maar ook omdat je meteen kunt zien wat je allemaal hebt en waar je vandaag zin in hebt. Bovendien is het een mooie manier om je kamer wat meer in te richten, dan al die mooie sieraden te laten verstoffen in een kistje ergens in een la. In een winkel gebruiken ze een sieraden display om de sieraden beter te presenteren, zodat de klanten meer geneigd zijn om ze te kopen. Jouw eigen sieraden zo presenteren doet ze het recht aan dat ze verdienen.

Een aantal voorbeelden

Er zijn een heleboel voorbeelden om uit te kiezen van sieraden displays, maar laten we beginnen met ons oorbellenrekje. Het neemt niet heel veel ruimte in, en in één oogopslag is het duidelijk wat je allemaal hebt. In één rekje kunnen al zo’n 20 paar oorbellen, die netjes in paren hangen en niet los van elkaar liggen te slingeren in een kistje. Kettingen displays zijn ook handig omdat je kettingen zo opgeborgen kunnen worden dat ze niet meer in de knoop zullen raken met elkaar, bovendien kan je sneller kiezen wat je leuk vindt omdat ze zo van het display af te halen zijn. Daarnaast hebben we ook armbandendisplays, noem het maar op. Creëer orde met een sieraden display.