GRIP: Uw begeleider bij diverse interieurprojecten

Bij GRIP interieurprojecten staan wij graag voor u klaar als u op zoek bent naar begeleiding bij uw eigen interieur project. Tijdens het proces gaan wij samen met u op zoek naar de juiste balans tussen design en functionaliteit. Hierbij vinden wij het belangrijk om de kwaliteit, budget en planning niet uit het oog te verliezen. Wij gaan samen met u aan de slag met het ontwerpen van het concept; denk hierbij aan medewerkersonderzoek, collages en plattegronden. Ook zorgen wij ervoor dat uw concept uiteindelijk gerealiseerd wordt met de juiste specificaties en maatvoering. Ook begeleiden wij u bij het opzetten van de planning, een budget en uiteindelijk de oplevering van het project. Meer over interieurprojecten uitbesteden

De aanpak van GRIP interieurprojecten

Zoals u al kon lezen heeft GRIP interieurprojecten een bepaalde aanpak. Wij vinden het belangrijk dat het ontwerp, de realiseren én de begeleiding allemaal op elkaar aansluiten en dat er een juiste balans is tussen design en functionaliteit. Om tot deze balans te komen, volgen wij drie fases, waarvan stap één het Conceptontwerp (CO) is. Hierbij verzamelen wij informatie zodat wij tijdens creatieve sessies onze creativiteit los kunnen laten lopen. Hierbij bespreken wij bijvoorbeeld hoeveel aantal vierkante meters beschikbaar zijn voor het project en wat de mogelijkheden en valkuilen zijn. Tijdens deze fase maken wij ook een schets van de plattegrond. Deze schets wordt vervolgens omgezet in een digitale plattegrond. De tweede stap is de realisatie ontwerp (RO). Hierbij verzamelen wij alle informatie die nodig is voor de administratie van het project zoals afspraken en contactgegevens. Er wordt veel visueel overlegd door middel van 3D presentaties zodat alle details duidelijk in beeld gebracht kunnen worden. De laatste stap is de realisatie begeleiding (RB). Hierbij moet u denken aan het opstellen van bijvoorbeeld offertes en deelontwerpen worden aangepast. Hierbij proberen we extra te letten op de balans tussen de kwaliteit van het project en het maximale budget dat hieraan besteed kan worden.

GRIP

GRIP is een interieurontwerper gevestigd in Midden-Nederland. Met een team van wel tien medewerkers staan wij graag voor u klaar om uw project te realiseren: van concept tot uiteindelijke realisatie begeleiding.