Pnr-merchandising

Het is echt waar, Botox helpt tegen Hoofdpijn.

Business / Marketing and Advertising

Iedereen zal dit weleens herkennen. Na een lange zware dag op je werk speelt weer die vervelende hoofdpijn op. Ook wel spanningshoofdpijn genoemd. Niets is vervelender dan dat. Je voelt je gelijk de rest van de dag futloos en hebt nergens zin meer in omdat die pijn maar niet weg gaat. Gelukkig is het na een avond goed slapen wel verholpen. Spanningshoofdpijn wordt vaak ook wel verward met migraine, het verschil is echter dat migraine vaak nog heftiger is en ook gepaard gaat met misselijkheid.

Vaak neem je hier dan een aspirientje voor in en gaat het vanzelf wel weer over.

Het vervelende is als je dit vaker per week hebt, dan wordt je weleens gek van al die pillen en kan je weleens mis grijpen. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een uitstekende oplossing voor, Botox!

Ja echt waar Botox tegen hoofdpijn.

Botox helpt namelijk hoofdpijn te verminderen en kan op verschillende gebieden worden geplaats. Doordat Botox tegen hoofdpijn ingezet kan worden hoef je geen pillen meer in te nemen en neemt het aantal aanvallen af.

 

Botox is namelijk een spierontspanner en zorgt er dus voor dat je spieren die de hoofdpijn veroorzaken ontspannen zijn. Hierdoor trekken je spieren niet steeds meer samen waardoor je minder last krijgt en de aanvallen duidelijk verminderen. Zo’n behandeling duurt maar 20 minuten en het effect duurt ongeveer 6 maanden. Faceland is een kliniek die veel soorten botox behandelingen uitvoert. O.a. in Eindhoven kan je deze behangdeling laten uitvoeren.

Als je met deze symptomen naar de huisarts gaat, kan je een doorverwijzing krijgen en vaak wordt dan de hele behandeling of een deel daarvan vergoed. Het ligt er natuurlijk wel aan welke verzekering u heeft dus dat zou ik als ik u was even van te voren na kijken maar het is zeker het proberen waard.

http://faceland.nl/