Pnr-merchandising

Hoe wordt een trapleuning op maat gemaakt?

Business / Marketing and Advertising

Een trapleuning op maat laten maken lijkt veel moeilijker dan het eigenlijk is. Als buitenstander kijk verwonderd naar het eindresultaat en kun je je haast niet voorstellen dat de leuning zo eenvoudig en snel gerealiseerd is en ook nog eens perfect past op de plek waar je hem gedacht had. Hoe doet Lamiwood dat toch? De truc is heel simpel, maar het resultaat is verbluffend.

Lamiwood kan een trapleuning op maat in slechts drie stappen ontwerpen, wat dus ook van drie factoren afhangt. Allereerst kijken we naar het aantal hoeken dat de trap maakt. Een rechte trap heeft logischerwijs ook geen bochten in de leuning. Een Gebogen trapleuning is dus pas nodig als de trap ook een hoek maakt. Op die manier kunnen we de formule hanteren dat het aantal hoeken in de trap gelijk is aan het aantal bochten in de trapleuning. Daarnaast is dit ook bepalend voor de lengtes van de onderdelen waaruit de leuning bestaat. Een trap met één bocht bestaat uit twee leuningonderdelen

Naast het aantal bochten in de trap is het uiteraard belangrijk om te weten wat de maatvoering van de trap is. Bezoek de website van Lamiwood om er achter te komen hoe je het beste de leuning kan opmeten en welk type leuning voor jouw trap van toepassing is. Vul de gegevens vervolgens in in onze configurator voor het ontwerpen van trapleuningen. Op basis van de afmetingen en de tekening kunnen wij namelijk een prijs tot stand laten komen. Op die manier is er in drie eenvoudige stappen een leuning op maat gemaakt, waar je eeuwig profijt van kan hebben.

Wil jij ook graag een leuning op maat laten maken? Neem dan contact op met Lamiwood over de mogelijkheden of volg dit handige stappenplan voor de perfecte leuning voor jouw trap!

https://www.lamiwood.nl/