PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Een medische vertaling in alle talencombinaties

Heeft u een medische vertaling en zoekt u hier een goede vertaler voor? Bij Elycio Tekst & Vertaling vertalen de vertalers van en naar alle talen. U kunt dus eenvoudig uw tekst naar hen sturen en zij zorgen dat hij in het Pools, Chinees, Italiaans, Frans, Grieks of een andere taal terugkomt. De reden dat zij dit kunnen, is omdat ze beschikken over een breed netwerk freelance vertalers. Komt er een opdracht binnen, dan zoeken de projectmanagers meteen naar een juiste vertaler voor de klus. Als ze deze hebben gevonden, gaat de opdracht meteen van start en kunt u uw vertaling zo snel mogelijk terug verwachten. Uiteraard verschilt het per vakgebied en per taal wel hoeveel een vertaling kost. Een vertaling naar het Engels zal bijvoorbeeld minder kosten dan een vertaling naar het Japans.

Ook voor tolkdiensten staat dit bedrijf voor u klaar

Heeft u naast een medische vertaling ook een partij nodig die tolkdiensten uitvoert? Dan is Elycio Tekst & Vertaling ook het juiste bedrijf. Zij hebben ook een breed netwerk aan tolken in verschillende talen. Heeft u dus iemand nodig in de rechtszaal of bij een congres? Het kan allemaal, zolang u van tevoren precies aangeeft om welk onderwerp het gaat, waar de tolk moet zijn en in welke talencombinatie. Een tolk dient zich namelijk wel in te lezen en voor te bereiden, in tegenstelling tot een vertaler die op het moment van vertalen zijn of haar research kan doen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u een medische vertaling heeft en graag wilt weten hoeveel het kost om deze te laten vertalen naar een vreemde taal, is het aan te raden om eerst een offerte op te vragen bij de specialist. Via de website kunt u eenvoudig uw bestand insturen en zij kunnen op basis van uw wensen en het aantal woorden bepalen wat dit gaat kosten. U krijgt via de mail dan een kostenindicatie waar u wel of niet akkoord mee gaat.

https://elyciovertaalbureau.nl/