PNR Merchandising
Image default
Electronica en Computers

Volledig klantzicht dankzij de CRM voor in de accountancy

Klanten zijn ongeveer het allerbelangrijkste onderdeel in de accountancy. Je wilt je klanten behouden en je wilt altijd klantinzicht hebben, zodat je kunt inspelen op wat er gaande is. Daarvoor heb je echter het juiste programma nodig, zodat je geen ongestructureerde verzameling van data hebt. Acuity uit ’s-Hertogenbosch biedt je hierbij de oplossing. Zij zijn aanbieder van diverse platforms waardoor jouw werkzaamheden een stuk eenvoudiger worden, zoals de CRM in de accountancy. Zoek dus niet langer naar goede oplossingen, want bij Acuity heb je het gevonden.

Persoonlijke en gespecialiseerde aanpak

Wil jij graag een persoonlijke en gespecialiseerde aanpak krijgen als jij overgaat op een ander softwaresysteem voor in de accountancy? Dan staat Acuity voor je klaar. Met de CRM voor in de accountancy kun je effectiever, efficiënter en innovatiever werken. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor het samenwerken met klanten. Je krijgt namelijk veel klantinzicht en je kunt aan beide kanten documenten en data inzien, zodat jij en de klanten van elkaar op de hoogte blijven. Acuity levert alleen de beste producten, dus je bent altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste service als je besluit met dit bedrijf in zee te gaan voor een CRM voor in de accountancy. Het is gebaseerd op platform Salesforce en eenvoudig in gebruik, dus binnen enkele dagen heb je alle systemen onder de knie.

Verbreed jouw mogelijkheden

Een ander goed feitje aan de CRM voor in de accountancy is dat je het kunt gebruiken met Microsoft. Dit is een veelgebruikte software, dus je hoeft niet bang te zijn dat je account hiermee verloren gaat. Wil je graag meer informatie over de dienstverlening van deze professional en de producten die zij geproduceerd hebben voor in de accountancy? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens die op de website staan.

https://www.acuity.nl/s/