Pnr-merchandising

Bij Propfun maak je foto’s die je nooit meer zult vergeten

Fotografie

Het vastleggen van herinneringen met Propfun is een van de leukste onderdelen van een feest of event dat je organiseert. Misschien heb je het wel vaker ergens gezien, een photobooth. Het lijkt op een hokje waar je een pasfoto moet maken, maar hier mag je uiteraard wel lachen. In de photobooth vind je allemaal leuke accessoires en ook digitaal zijn deze beschikbaar. Je kunt met dit apparaat onbeperkt foto’s en video’s maken en die komen allemaal uit de photobooth gerold of worden naar je toe gemaild Je hebt deze dan direct in je inbox en kunt deze opslaan om later nog een keer naar terug te kunnen kijken. De complete photobooth is gemakkelijk te passen in een reguliere auto, waardoor je hier dus geen aanhangwagen voor hoeft te huren. Het opzetten van de photobooth duurt zo’n 15 minuten, want je hoeft hem alleen maar in het stopcontact te steken en de draden weg te werken. Het installeren is al voor je gedaan voordat je deze komt ophalen.

Vierkante meter

De photobooth van Propfun neemt maar een klein gedeelte van een ruimte in beslag en is daarom ideaal voor op een feest of een event. Het is ongeveer een vierkante meer wat je hiervoor nodig hebt en dat is vaak nog wel beschikbaar in een ruimte. Na afloop van het feest moet de photobooth weer worden opgeruimd. Ook dat kost vrij weinig. Tijd. Ongeveer 20 minuten heb je ervoor nodig om deze weer af te breken. Mocht je er niet uitkomen hoe de photobooth moet worden opgezet en afgebroken, dan kan je altijd even de video op de website bekijken om hier een beter beeld van te krijgen.

 

Makkelijke manier van leveren

Propfun heeft aan alles gedacht en heeft het beste met de klanten voor en wil het hen daarom ook zo gemakkelijk mogelijk maken om een photobooth te huren. Daarom wordt alles van tevoren al voor je klaar gemaakt en staat alle nodige informatie op de website, maar wordt dit ook nog aan je gegeven wanneer je de photobooth bij hen komt ophalen.