PNR Merchandising
Image default
Industrie

Schakel een specialist in voor een zware heftruck voor uw transport

Moet u voor uw bedrijf vaak gebruikmaken van een zware heftruck en zoekt u een betrouwbare partner aan wie u dit kunt uitbesteden? Dan is G. van Harten B.V. een uitstekende keuze voor u! Dit is een expert op het gebied van zwaar transport en staat verschillende bedrijven bij in uiteenlopende sectoren. Zo hielpen ze partijen in de medische, chemische, voedings-, beton- en staalindustrie. Zij beschikken daarom over jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van zwaar transport. Laat u verrassen door de mogelijkheden van deze specialist!

Diverse hijs- en hefwerkzaamheden

Bij G. van Harten B.V. kunt u terecht voor onder andere transport met een zware heftruck. Zij beschikken over een uitgebreid wagenpark met verschillende exemplaren, zoals heftrucks die werken op gas, diesel of op een elektrische aandrijving. De machines beschikken over de nieuwste technologieën en voldoen daarbij aan de meest recente wet- en regelgeving. Ook kunnen ze met diverse hulpstukken een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren. Voor het verplaatsen van allerlei soorten zware objecten kunt u daarom uitstekend bij deze expert terecht. Zij zijn daarbij VCA-gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van een veilig en betrouwbaar transport. Ontdek de uitgebreide service en dienstverlening van dit bedrijf!

Ontdek de opties van deze specialist in zwaar transport

Wilt u de service en diensten van deze expert op het gebied van zwaar transport ontdekken? Neem dan contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf en kijk wat zij voor u kunnen betekenen. Zij helpen u graag met de aanvraag voor uw bedrijf voor bijvoorbeeld een zware heftruck. Wilt u meer weten over de andere mogelijkheden dan zwaar transport, zoals licht transport en het monteren en installeren van objecten? Schroom dan ook niet om al uw vragen te stellen aan deze expert. De specialisten adviseren met veel passie u over een mogelijke oplossing voor uw transportvraagstuk!