Geniet van de zon in een Intex zwembad

De zon schijnt fel, het is bloedheet en je kan wel wat afkoeling gebruiken. Een ijsje helpt maar even, maar je bent nu toch wel toe aan een frisse duik. En dat kan! Zet je intex zwembad op en binnen no-time geniet jij van een frisse duik in het heerlijk verkoelende water. En nodig gerust al je vrienden uit, want een intex zwembad is groot genoeg voor iedereen.

Een intex zwembad heb je in alle soorten en maten

Of je nu je zwembad helemaal voor jou alleen wilt, voor je gezin of voor je gehele vriendengroep: het kan allemaal. Intex heeft onder andere zwembaden met een metalen frame. Dit zijn extra grote zwembaden waar je gemakkelijk met het hele gezin van kunt genieten. Is je tuin niet groot genoeg of wil je toch liever een wat kleiner zwembad die niet meteen je hele tuin in beslag neemt? Ga dan voor een opzet zwembad. Deze staat heel snel en je kan er meteen van genieten.

De leukste intex zwembaden voor kinderen

Zwembaden met dinosaurussen, zwembaden met jungle dieren: je kan het zo gek niet bedenken of intex heeft er een zwembad van. Denk er aan om het zwembadje niet in de volle zon te zetten, want dit wordt veel te warm voor je kindje. Heb je niet veel schaduw in de tuin en wil je toch genieten van het verfrissende water? Koop dat een schaduwdoek voor over je zwembad. Dit beschermt jou en je kindje tegen de felle zon. Zo kunnen jullie úren genieten van het heerlijke water zonder je zorgen te maken.

https://outathome.com/nl/intex-zwembad