PNR Merchandising
Image default
Woning en Tuin

Vloerverwarming wordt steeds populairder

Daar waar vloerverwarming van 123vloerverwarming vroeger een luxe was, kiezen steeds meer mensen vandaag de dag voor deze manier van verwarmen. Het lijkt misschien een energievretende manier van verwarmen, maar in realiteit is het tegenovergestelde het geval. Door vloerverwarming in te frezen ligt de verwarming dichter bij de oppervlakte en zal er snellere warmteafgifte aan de ruimte plaatsvinden. U hoeft dan ook minder hard te stoken om dezelfde temperatuur in huis te krijgen. Daarnaast reageert vloerverwarming dus ook sneller op uw vraag naar warmte. Zeker als u voor de elektrische optie kiest, want dan zult u binnen enkele minuten een warm huis hebben.

Kostenbesparing bij vloerverwarming

Een enorm groot voordeel van vloerverwarming is de significante kostenbesparing die u zult ervaren. Door vloerverwarming te laten frezen, wordt de warmte op een zeer eenvoudige manier door uw huis verspreid. Radiatoren hangen meestal in enkele hoeken in uw huis en moeten behoorlijk hard werken om een ruimte op temperatuur te krijgen. Door vloerverwarming te laten frezen, zit de warmte onder de grond en over de gehele oppervlakte van het huis (desgevraagd). In verhouding is er zo minder energie nodig om uw huis te verwarmen en zult u veel kosten besparen op het gebied van verwarming.

Vloerverwarming frezen in oudere huizen

Wat betreft vloerverwarming heeft u misschien zelfs meer geluk als u een wat ouder huis heeft. Juist daar waar de ondervloeren volledig zijn uitgehard, is het relatief gezien gemakkelijker om naderhand vloerverwarming te laten plaatsen. Bij het frezen van vloerverwarming worden er sleuven uit het oude cement gefreesd. Zo kunnen de nieuwe buizen van uw verwarming onder de vloer, en buiten zicht, geplaatst worden. Bij 123Vloerverwarming bent u aan het juiste adres met al uw vragen over vloerverwarming en voor een vrijblijvende offerte voor het frezen van vloerverwarming. Ook kunt u zich als nieuwbouweigenaar natuurlijk beroepen op de excellente diensten van 123Vloerverwarming. Omdat er veel mogelijkheden zijn, gaan ze graag met u in gesprek om de beste mogelijkheden voor u te vinden.