Ons bedrijf is een investeerder, ontwikkelaar en makelaar.

WoningenOns bedrijf is een investeerder, ontwikkelaar en makelaar. We zijn al meer dan 15 jaar actief op de onroerendgoedmarkt – we hebben 20 eigendommen geïnvesteerd en gebouwd. De medewerkers van ons bedrijf zijn hooggekwalificeerde specialisten! Daarom ontvangt u door contact met ons op te nemen de meest relevante en nauwkeurige informatie over de toestand van de vastgoedmarkt, die nodig is om de beste beslissing te nemen. U kunt elke onroerendgoedtransactie in de kortst mogelijke tijd, tegen de beste prijs en in de meest comfortabele omgeving voor u uitvoeren.
Het aanbod van het bedrijf – biedt objecten van alle marktsegmenten. We breiden ons aanbod voortdurend uit met opties voor kopers met verschillende inkomensniveaus, verschillende smaken en verschillende ideeën over de ideale woning. Gratis juridisch advies helpt u bij het maken van de juiste beslissing. Als u onroerend goed koopt, verkoopt of verhuurt, krijgt u de garantie dat de transactie zal worden uitgevoerd in volledige overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.
De sleutel tot ons succes is een individuele en professionele benadering van al onze klanten die hun levensomstandigheden willen verbeteren. We hebben een volledig scala aan diensten geleverd waarmee onze klanten met vertrouwen vastgoedtransacties kunnen uitvoeren. We bieden onze klanten niet alleen de mogelijkheid om een ​​toekomstige woning te kiezen, maar ook om de kwaliteit ervan te garanderen.
Daarnaast bieden wij de volgende diensten aan:
Huurobject,
Onroerend goed te koop,
een woning kopen,
vertrouwensbeheer,
Juridische ondersteuning.
Het belangrijkste principe van ons werk is een verantwoordelijke houding ten opzichte van de uitvoering van elke bestelling. We doen ons best om het vertrouwen van onze klanten te winnen en ons te profileren als een waardige en betrouwbare partner. Ons team heeft gekwalificeerde medewerkers in dienst, waardoor we hoge servicenormen kunnen handhaven bij het maken van transacties.

 

 

 

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/