Zaagsel kopen doet u in verschillende soorten

Zaagsel en vlas kopen voor uw bedrijf doet u bij een gespecialiseerde leverancier met een erg breed assortiment. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld tarwezaagsel en gerstezaagsel, maar u kunt ook vlas kopen en andere vergelijkbare producten. Een specialist beschikt daarnaast over eigen transportmiddelen zodat u uw bestelling niet zelf op hoeft te halen. Bij de levering heeft de chauffeur een speciale vochtmeter bij zich waarmee gemeten kan worden of het vochtgehalte in het zaagsel niet te hoog is. Een te hoog vochtgehalte kan namelijk zorgen voor schimmel in het zaagsel en daardoor kunnen dieren ziek worden. Bij een groothandel kunt u zaagsel bestellen vanaf ongeveer 5000 kilogram.

Een leverancier met effectieve logistiek wanneer u zaagsel gaat kopen

Naast kwaliteit is het ook belangrijk dat u zaagsel of vlas wat u koopt, netjes bij uw bedrijf geleverd wordt. Zo kunt u bij het juiste bedrijf niet alleen hoogwaardige kwaliteit zaagsel of vlas kopen, maar wordt dit ook nog eens bij u afgeleverd. Niet alleen voor de deur, maar middels een heftruck exact op de plek waar u het op wilt slaan. En als u nog restmateriaal heeft liggen dat u verder niet meer nodig heeft dan nemen ze dat zelfs voor u mee. Zo hoeft u zich totaal geen zorgen meer te maken over de levering van uw zaagsel of glas.

Zaagsel kopen bij een leverancier met een persoonlijke aanpak

Zaagsel is erg geschikt als strooisel voor landbouwdieren en kan ook gebruikt worden op roosters. Maar het kan ook perfect gebruikt worden in de ligboxen van uw rundvee. Zaagsel of vlas kopen lijkt misschien niet zo spannend maar u heeft vaak al grote hoeveelheden nodig en uw leveringen moeten wel met regelmaat binnenkomen. Een leverancier met een persoonlijke aanpak is dan ook wel zo wenselijk, u bent immers vaak met dit bedrijf in gesprek. Ga dan ook voor een bedrijf dat u zoveel mogelijk ontzorgt en dat met u meedenkt in termen van transport en wat het beste is voor uw dieren. Gewoon een goed product voor een eerlijke prijs kopen, dat is wat belangrijk is. Kortom: zaagsel of vlas kopen doet u bij Sanders Fourage.