Haal met 123-theorie zonder examen-stress je auto theorie certificaat!

Auto's en Motoren

Mag jij binnenkort je praktijk examen afleggen en kan je niet wachten tot je je rijbewijs hebt gehaald? Voordat je aan het praktijk examen mag meedoen moet je eerst je theorie examen hebben gehaald. Heb jij je theorie examen nog niet gehaald en heb je nu flinke stress, omdat je niet meer veel tijd hebt om alle auto theorie aan te leren? Geen paniek, wij van 123-theorie kunnen jou hier super goed bij helpen! Wij zorgen ervoor dat jij de theorie in 1 dag aanleert en ook nog eens op dezelfde dag het CBR theorie examen kan doen!

We leren jou de theorie super goed aan met onze unieke eendaagse cursus. De saaie welbekende theorieboeken worden tijdens onze cursus niet gebruikt, als je deze al hebt kun je ze thuis laten en anders hoef je ze lekker niet te kopen. Onze docenten geven klassikaal les en uitleg, waarbij ze ondersteund worden met beeldmateriaal. Dit zijn duidelijke praktijkvoorbeelden, waardoor je de verschillende verkeerssituaties veel beter gaat begrijpen. Er worden handige tips en trucjes gegeven waardoor je de saaie lesstof prima kan onthouden. Ook kent de docent fijne ezelsbruggetjes. Je zal hierdoor de theorie niet meer vergeten!

Binnen 1 ochtend helemaal klaar voor het CBR examen

De hele ochtend wordt er gewerkt aan het aanleren van de theorie. Omdat dit natuurlijk niet binnen een uurtje gedaan is wordt je om 07.00 bij de theorieles verwacht. Ga de avond voor de cursus dus op tijd naar bed, je wekker gaat de volgende dag best vroeg af. En het is natuurlijk belangrijk dat je wel goed uitgerust bent voor de cursus, zodat je genoeg energie hebt om de theorie aan te leren en ’s middags je examen te maken. Na een leerzame ochtend staat er een heerlijke lunch op je te wachten. Even lekker de maag vullen en ontspannen met je medecursisten. Na de lunch herhalen we nog even de lastige vragen. Je bent nu helemaal klaar voor het examen!

Je vindt ons overal

Wil jij de cursus theorie in 1 dag in Den Haag volgen? Of liever in Zwolle? Of juist in Maastricht? Het kan allemaal bij 123-theorie! Wij zijn namelijk overal door het land te vinden, zodat we iedereen aan hun theorie certificaat kunnen helpen. Check voor alle cursus locaties onze site, je kan je dan ook meteen inschrijven voor onze eendaagse cursus.

https://www.123-theorie.nl/