PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers voeren snel en kundig een dakreparatie voor u uit

Dakdekkersbedrijf De Dakmakers is de echte expert voor een dakreparatie in Amsterdam, Gouda, Leiden en omstreken. Vanuit Alphen aan den Rijn beslaat ons werkgebied de provincies Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland. In de Randstad en ’t Groene Hart zult u ons ook vaak tegen kunnen komen.

Wij weten als geen ander dat problemen op een dak in veel gevallen plotseling kunnen ontstaan. Vaak hangt dit samen met verschillende weersomstandigheden, zoals onweer, storm of hevige regenval. De dag en het tijdstip dat schade aan het dak ontstaat komt ook meestal niet erg goed uit. De natuur houdt zich niet aan handige tijden, dat betekent dat een flinke storm zomaar midden in de nacht langs uw woning kan razen of dat midden in het weekend de bliksem op uw dak inslaat.

Daarom is het fijn te weten dat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staan. Ook tijdens feestdagen en in vakanties. U hoeft zich dus niet bezwaard te voelen om ons midden in de nacht of op kerstavond te bellen, dit kan gewoon! Want zoals wij als geen ander weten dat het weer zich niet aan handige tijden houd, weten wij ook als geen ander hoe fijn het is als schade aan een dak direct opgelost wordt. Want wat is er nou fijner dan een droog dak boven je hoofd, toch?

Onderhouden van platte daken is belangrijk

U kunt ons inschakelen voor alle werkzaamheden aan platte daken. Renoveren, aanleggen, repareren en adviseren, we doen het allemaal. Ook kunt u bij ons een contract afsluiten voor het onderhoud van plat dak. Wij komen dan periodiek uw dak inspecteren, schoonmaken en indien dit nodig is kleine reparaties uitvoeren. Het is belangrijk om het dak van uw woning of bedrijf goed te onderhouden, dit is nog meer het geval bij platte daken. Wij zeggen altijd: beter goed onderhouden dan hoge kosten die voorkomen hadden kunnen worden. Daarbij, niets zo fijn als een gezond en vooral droog dak boven uw hoofd!

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak.

 

https://www.dakmakers.nl/