PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

De test van deze specialist geeft inzicht in leiderschap waardoor je ontwikkeling krijgt

Als leider is het belangrijk dat jij je bewust bent van de invloed die jouw leiderschap heeft op de mensen die je aanstuurt. Op die manier kun je leiderschap namelijk slim inzetten om een beter leider te worden. Bovendien zorgt een beter begrip van leiderschap ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. De test van Sfeer van invloed 360° geeft jou beter inzicht in jouw eigen leiderschap, maar ook leiderschap in het algemeen. Dit resulteert in een persoonlijke ontwikkeling die jouw leiderschap verbetert.

Hoe de test van deze professional werkt

De test van deze specialist bestaat uit een vragenlijst waarbij je steeds aangeeft in hoeverre een bepaalde eigenschap bij jou past. Enkele eigenschappen die aan bod komen zijn actief luisteren, conformeren en aanmoedigen. Deze lijst rondt men gemiddeld binnen tien minuten af. Op basis van deze eigenschappen stelt deze expert een menu met capaciteiten en ontwikkelpunten op. Aan de hand van die uitslag geeft deze deskundige ook tips en waarschuwt die voor bepaalde risico’s van jouw leiderschap. Daardoor krijg je een concreet overzicht waarmee jij een ontwikkeling in je leiderschap kunt beginnen.

Waarvoor gebruik je het advies van deze expert?

De uitslagen van de test van deze professional kun je op diverse manieren inzetten. Je kunt ze bijvoorbeeld in groepsverband bespreken om meer over de groepsdynamiek te weten te komen. Het is natuurlijk ook nuttig om het advies op individueel niveau te verwerken en om het in de praktijk te brengen. Daardoor krijg je een beter begrip van leiderschap en ontwikkel jij je als leider.

Doe de test van deze deskundige

Dankzij de test van Sfeer van invloed 360° krijg je binnen tien minuten diepgaande inzichten in leiderschap. Deze kennis kun je inzetten om ontwikkeling te stimuleren, zowel in je leiderschap als in groepsdynamiek. Doe daarom nu de leiderschapstest van deze expert of neem contact met ze op voor vragen.

https://sphereofinfluence360.com/nl/