PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Een natuurlijke bevalling en toch minder pijn door de geboortetens

Niets mooier dan een zwangerschap. Binnen korte tijd wordt u moeder, een prachtige verandering in uw leven. En niet alleen prachtig, er dient zich ook een geheel nieuwe periode aan vol veranderingen. Waarschijnlijk heeft u zich inmiddels al flink verdiept in alles dat er komt kijken bij een zwangerschap en de bijbehorende bevalling. Het bespreken van uw wensen met de gynaecoloog of verloskundige, het schrijven van een bevallingsplan en het huis voorbereiden en klaarmaken voor uw baby.  

Het bevallingsplan is hiervan een belangrijk onderdeel. Hierin kunt u beschrijven op welke manier u graag wilt bevallen en de gehele bevalling wilt laten verlopen. Wilt u thuis of in het ziekenhuis bevallen, wel of geen medicamenteuze bevalling, wel of geen ruggenprik, allemaal zaken die belangrijk zijn voor de gynaecoloog of verloskundige om te weten.

Aanstaande moeders kiezen tegenwoordig steeds vaker voor een niet medicamenteuze bevalling. Dit omdat de meeste hulpmiddelen tegen de bevallingspijn nadelige effecten kunnen hebben voor de moeder en de baby.

Hulpmiddel zonder nadelige effecten

Gelukkig bestaat er een fantastisch hulmiddel tegen de pijn van weeën dat geen nadelige effecten heeft voor moeder en baby. Dit is de geboortetens. Het kleine TENS apparaat laat de pijn van weeën afzwakken. Het afgekorte TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. U kunt uzelf met het TENS apparaat kleine en zachte stroomstootjes toedienen. Dit gaat via elektrodepleisters die u op uw huid plakt. De stroomstootjes, ook wel elektrische stimulatie genoemd, zorgen voor een vermindering van de pijnsignalen die richting de hersenen gaan. Ook zal het lichaam door de stimulatie extra endorfine aan gaan maken en verlicht de pijn doordat u zich beter kunt ontspannen.

TENS huren bij MaMMaTENS

Zou het TENS apparaat de perfecte oplossing voor u zijn en helemaal passen in uw geboorteplan qua wensen? Het apparaat is eenvoudig te huren bij MaMMaTENS. Hier heeft u keuze uit diverse TENS apparaten. TENS voor bevalling huren kan bij MaMMaTENS voor een periode van 6 weken of per dag.

Op de website kunt u de twee huuropties bekijken, de verschillende TENS apparaten ontdekken, meer lezen over het TENS apparaat en ervaringen bekijken van vrouwen die het TENS apparaat tijdens hun bevalling hebben gebruikt.

 

https://mammatens.nl/