PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Second opinion letselschade Den Haag

Heeft u de hulp ingeschakeld van een letselschade advocaat, maar is het niet wat u ervan had verwacht? Het kan voorkomen dat uw advocaat niet zo deskundig is als u in eerste instantie dacht. Het is dan prettig om alsnog geholpen te kunnen worden door iemand die wel de juiste ervaring in huis heeft. Voor een second opinion letselschade Den Haag kunt u rekenen op de kennis en ervaring van Thomas van Dijk. Letselschade advocaat Van Dijk zal een kritische blik werpen op alle aspecten van uw zaak en met u meedenken.

Van Dijk advocaten Zoetermeer

Letselschade advocaat Van Dijk is gevestigd in Zoetermeer, samen met zijn collega’s. Door middel van een grondige, uiterst professionele aanpak heeft Van Dijk al veel letselschade slachtoffers geholpen in hun zaak. U kunt bij Thomas van Dijk terecht met grote en kleine zaken. Hij is gespecialiseerd in verkeersongevallen, medische fouten en ongevallen op het werk. Ook whiplash slachtoffers kunnen rekenen op de juridische steun van Van Dijk. Wanneer u de hulp inschakelt van advocaat van Dijk worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Verjaring regresvordering bij gedeelde aansprakelijkheid

Bent u aansprakelijk gesteld voor een ongeval, maar deelt u deze aansprakelijkheid met een andere partij? Dan kunt u regres vorderen bij de andere partij, ofwel: u kunt een deel van de kosten verhalen op de andere partij. U bent immers niet alleen verantwoordelijk voor het gehele bedrag. Er zit echter wel een limiet aan de periode dat u dit kunt doen. Na vijf jaar treedt verjaring regresvordering op. De medeaansprakelijke is vanaf dan niet meer verplicht aan uw verzoek te voldoen. Meer informatie hierover vindt u op de website. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen en uw zaak melden via de website. Of u kunt bellen naar: (0)79 323 9558 of mailen naar t.vandijk@advocaatvandijk.nl.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/

Gerelateerde artikelen

hoe vind je snel een goede elektricien

Het beste uitzendbureau in regio Kampen

Vanaf €12,95 koop je al een Roest Vrij Stalen naambord bij De naambordensite