PNR Merchandising
Eten en drinken

6 beroemdste aardappelschotels over de hele wereld

Aardappelen zijn een beroemde groente, niet vanwege hun gemakkelijke verkrijgbaarheid over de hele wereld, maar vanwege hun geweldige smaak en veelzijdigheid. Het kan in meer dan honderd gerechten worden gebruikt en kan de smaak van zoveel gerechten als bijgerecht versterken. Aardappelen zijn uniek in hun soort. Ze kunnen als voorgerecht geserveerd worden, als complete maaltijd. Ze kunnen ook als ontbijt worden gegeten en kunnen ook bij de thee worden geserveerd. Dit is de magie van aardappelen. Je kunt ze altijd in je keuken hebben en ze gebruiken wanneer je maar wilt.

Belana aardappelen zijn een grote variëteit aan aardappelen die ook na bereiding van hoge kwaliteit blijven en voor langere tijd kunnen worden bewaard. U kunt ze in uw keuken bewaren voor die noodsituaties waarin u geen boodschappen meer hoeft te doen. Hieronder zullen we enkele van de meest populaire aardappelgerechten over de hele wereld met u delen.

1.  Frietjes

Frieten zijn dat gerecht dat tegenwoordig moeilijk bekend is bij mensen. Het gerecht reisde van persoon tot persoon en gedurende minstens 3-4 generaties. Dit zijn lange reepjes aardappelen die in de lengterichting zijn gesneden en vervolgens gebakken. Sommige mensen marineren ze ook met zout en citroen om ze meer smaak te geven. Terwijl sommige mensen het na het bakken kruiden met zout en mayonaise. Ze worden gegeten met verschillende sauzen. Tomatenketchup is een van de meest gebruikte sauzen en frites.

Frieten zijn algemeen verkrijgbaar in restaurants en worden ook geserveerd met steaks en hamburgers. Sommige restaurants zijn puur gewijd aan verschillende soorten friet, waaronder beladen friet, kaas friet, pizza friet of gewoon masala-friet met slechts een beetje kruiden en specerijen.

2.   Aardappelpuree

Misschien heb je op tv wel eens chef-koks gezien die aardappelpuree maakten om als bijgerecht bij steaks te gebruiken. Ja, het wordt als bijgerecht gebruikt, maar wordt ook als complete maaltijd voor kinderen gebruikt. Kinderen zijn dol op het eten van aardappelpuree en hoewel mensen verschillende recepten voor dit gerecht hebben, is het in elke vorm plezierig.

3.   Koteletten

Dit is ook een aardappelpuree met een toevoeging van gehakte uien, koriander en in sommige recepten ook maïs. Aan dit mengsel worden kruiden toegevoegd en vervolgens oppervlakkig gebakken. Koteletten kunnen worden gegeten met rijst, brood of vork, wat u maar wilt. Ze zijn erg licht en tegelijkertijd erg lekker.

4.   Gebakken aardappelen

Gebakken aardappelen zijn een van de meest gekoesterde gerechten in het westen. Mensen maken vaak aardappelen bij speciale gelegenheden. Hoewel gebakken aardappelen in verschillende vormen voorkomen, waaronder die met vulling en zonder vulling, zijn ze allemaal even lekker. Je kunt agria aardappelen gebruiken om te bakken, omdat ze geweldig blijken te zijn om te bakken en na het bakken hun vorm kunnen behouden.

5.   Aardappelen Met Jus

Aardappelen zijn geliefd bij mensen in het oosten en vooral als ze worden gekookt met rundvlees en jus. Ze worden gegeten met rijst en worden ook gemaakt in combinatie met erwten, kip en vele andere voedingsmiddelen.