PNR Merchandising
Eten en drinken

Geniet van heerlijk vlees zoals bavette op de barbecue

Staat er binnenkort een barbecue op de planning? Kies dan eens voor een echte bavette van een goede slager. Een bavette op de barbecue vormt een echte delicatesse. Het is een echte verwennerij voor uzelf en uw gasten. Maar waar haalt u een goede bavette vandaan? Welke slager is dan de beste? Doe lekker makkelijk, bestel het beste vlees gewoon online bij Beef & Steak. Bij deze online slager vindt u het beste vlees. Bavette steak is mals rundvlees van de flank van het rund, waar het beste rundvlees zich bevindt. Er zijn zelf runderen die gefokt worden voor het vlees van hun flank. Het vlees is soms zelfs zo mals, dat het zelfs rauw gegeten kan worden. Toch is het het lekkerst op de barbecue. Bestel dus uw bavette online en kies zelf een lekkere portie uit. Krijgt u grote eters op visite? Kies dan voor de Ierse bavette van 1600 gram. Dat wordt lekker samen genieten.

Bestel ook lekkere biefstuk en ander vlees online

Als u vlees bestelt bij een slager, dan wilt u verschillende soorten vlees kunnen kopen. Bij online slager Beef & Steak bestelt u daarom niet alleen bavette, maar ook biefstuk, hamburgers en worstjes. Houdt u echt van biefstuk? Kies er dan een van een online kwaliteitsslager. Er zijn biefstukken in verschillende varianten. Wilt u bijvoorbeeld bizonbiefstuk, hertenbiefstuk of kangaroebiefstuk? Of kiest u voor een bijzondere biefstuk zoals Wygyurund? Welke biefstuk u ook kiest, het wordt zeker lekker! Een hertenbiefstuk is bijvoorbeeld extra rood vlees, waardoor het extra lekker is. Biefstuk is afkomstig van het korte spierweefsel van het rund. Een hert heeft een hoger uithoudingsvermogen, en dus is de doorbloeding van spieren beter, waardoor het vlees malser is.

Bestel eenvoudig online

Heeft u al zin in een lekker stukje vlees? Bezoek dan vandaag nog de webshop van Beef & Steak. U krijgt het vlees dan zo snel mogelijk thuisbezorgd.