PNR Merchandising
Image default
Winkelen

De lekkerste Restaurants in Ninove

Ninove is als zot een typisch Belgisch stadje; een geweldige cultuur, historische gebouwen en prachtige straatjes. Het is dan ook geen verrassing dat de stad uitstekende restaurants heeft om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een luxe uitstapje, een informele borrel of een complete maaltijd. Ninove heeft het allemaal! De volgende restaurants zijn een must-visit als je in Ninove bent:

Chalet Suisse

Chalet Suisse is een traditioneel Suisse-restaurant dat al meer dan 50 jaar bestaat. Het restaurant serveert typisch Zwitsersse gerechten, zoals kaasfondue en Zwitserse wafels. De specialiteit van het restaurant is het ruime terras, dat aan de voorkant zit en ideaal is om van het mooie uitzicht te genieten. Het restaurant is aanbevolen voor zowel families als koppels en hier worden goede kortingen voor grotere groepen aangeboden.

De Koffiemolen

De Koffiemolen is een druk bezochte plek in Ninove, bekend om zijn grote assortiment koffie- en thee-smaken. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart met lokale gerechten, waaronder stoofvlees, kip, vis, varkensvlees en salades. De Koffiemolen is ideaal voor zowel lunch als diner. De Koffiemolen is een geweldige plek om te ontspannen en uit te rusten na een lange dag. Het restaurant biedt zelfs een selectie van verfrissende bieren, welke de perfecte aanvulling zijn op de maaltijden.

Bagna

Bagna is een kleine Italiaanse trattoria die gesitueerd is aan het hoofdplein van de stad. Het restaurant serveert authentieke Italiaanse gerechten, variërend van pizza’s, pasta’s en salades. Daarnaast is de wijnkeuze zeer divers. Het restaurant is niet alleen voor zijn gerechten bekend, maar ook als een van de meest gezellige plekken in Ninove. Bagna heeft een relaxte sfeer waar iedereen comfortabel kan zitten en kiezen wat hij of zij wil eten.

Ninove heeft een grote selectie restaurants om uit te kiezen. Of je nu gezelligheid, authenticiteit of gastronomisch genot zoekt, Ninove heeft het allemaal. Bezoek restaurants in Ninove om het perfecte restaurant te vinden voor een geweldige avond!

Conclusie

Ninove heeft veel grote restaurants te bieden, maar de drie die hierboven genoemd zijn, zijn echt een bezoek waard. Chalet Suisse is perfect voor een luxe avond, De Koffiemolen heeft prachtige lokale gerechten en Bagna is de perfecte plek om Italiaans te eten. Bezoek restaurants in Ninove om te ontdekken waar je zou moeten gaan eten!

.