PNR Merchandising
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat voor de afzuigkap van uw grootkeuken het onderhoud aan deze experten over

Wilt u voor uw grootkeuken onderhoud dat aan alle normen en eisen voldoet? Dan kan u altijd rekenen op Valor Services Group in Nederland voor het beste onderhoud. U kan hen inschakelen als uw afzuigkap, kanalen en motorbehuizing nood heeft aan een grondige schoonmaak. Ze hebben namelijk een zeer handig Kitchen Kare pakket voor alle horeca- en voedingsbedrijven klaar staan.

Hoe ziet de reiniging van een afzuigkap eruit?

Nadat deze experten zijn langsgekomen voor een inspectie van de situatie en een onderhoudsplan hebben opgesteld, kunnen ze beginnen aan het onderhoud van uw grootkeuken. Ze zullen hierbij een volledige reiniging van retour- en toevoerkanalen voorzien. Ze gebruiken verschillende manieren om tot het beste resultaat te komen. Zo maken ze gebruik van handmatige reiniging met sponsjes, hogedrukreiniging en biologische reiniging. Deze ervaren schoonmakers maken ook altijd de vetfilters schoon. Indien nodig zullen ze nog verdere reiniging aanbevelen. De afzuigkap is nu eenmaal niet het enige in uw grootkeuken dat het beste onderhoud verdient. Het schoonmaken van de afzuigkap is van groot belang als u geen brand wilt riskeren. Vetdruppels kunnen zich namelijk door het dagelijkse gebruikt hechten aan de schacht van uw afzuigkap. Deze druppels zijn ontvlambaar. Na het reinigen van de afzuigkap ontvangt u ook een certificaat. Zo bent u helemaal in orde volgens de wettelijke normen. Moest er toch een brand ontstaan, kan u dit certificaat tonen aan de verzekeringsmaatschappij. Zo weten zij dat een externe maatschappij recent uw afzuigkap heeft schoongemaakt.

Maak snel een afspraak

De afzuigkap van uw grootkeuken laten schoonmaken, is geen luxe maar een must. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf of horecazaak voldoet aan de normen van brandveiligheid is het zelfs verplicht. Wacht dus niet te lang voor het onderhoud van uw grootkeuken en maak snel een afspraak met de echte experten van Valor Services Group. U kan hen ook altijd contacteren voor meer informatie over hun diensten.

https://www.valorservicesgroup.nl/