PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Een blokhut is een dure aankoop, maar zeker de moeite waard!

Je zult jarenlang plezier ervaren van een prachtige blokhut in jouw tuin. Het kopen van een blokhut is natuurlijk niet niks. Er komen veel aspecten bij kijken. Lees snel onze tips en weet waar je op moet letten bij het kiezen van een blokhut. Een blokhut kopen: let goed op wat je koopt! 

 

Afmetingen 

De afmeting van jouw tuin bepaalt vaak ook de maximale grootte van de blokhut. Bedenk vooraf goed wat jij met de blokhut wilt gaan doen. Als jij de grasmaaier wilt opslaan in de blokhut, dan dien je rekening te houden met de afmeting van de grasmaaier. De blokhut is een soort opslag. Vaak zie je dat de ruimte optimaal wordt benut. Dus twijfel jij tussen bepaalde afmetingen? Dan adviseren wij jou om een grotere afmeting te kiezen. Op deze manier heb je voldoende ruimte. Wil jij in de blokhut relaxen? Overweeg het aantal personen en zorg dat er voldoende ruimte beschikbaar is. 

 

Daken 

Voor een blokhut zijn verschillende soorten daken verkrijgbaar. Een veelvoorkomende optie is het platte dak. Dit is ook meteen een betaalbare optie. Een plat dak heeft vaak een minimaal percentage aan afschot naar achteren toe. Het afschot zorgt voor de nodige afvoer van het hemelwater. Op deze manier blijft er geen neerslag op het dak liggen. Daarnaast zijn er nog vele andere daken verkrijgbaar. Als opslagruimte een must is voor jouw blokhut, dan kan je kiezen voor een puntdak. Door het puntdak wordt er een zolder gecreëerd met extra opbergruimte. 

 

Deuren 

kies voor een overdekte ligging van de deuren. De deuren gaan langer mee, als ze weinig te maken krijgen met weersinvloeden van buitenaf. De deuren zullen minder snel gaan krimpen of uitzetten. Let bij aanschaf van de blokhut ook op de hoogte van de deuren. Het is namelijk wel de bedoeling dat alle items in de blokhut geplaatst kunne worden. Daarnaast is een slot op de blokhut ook ideaal. Op deze manier is de blokhut niet voor iedereen toegankelijk en worden de items goed bewaakt in de blokhut. 

 

https://www.buitenkampioen.nl/