PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Kunststof transportbanden: perfect voor efficiëntie

Binnen de meeste bedrijven is dit een vraagstuk dat veel mensen bezighoudt: “Hoe kunnen wij efficiënter werken?”. Het antwoord op deze vraag verschilt per sector. Deze blog zal helpen met het antwoord voor de magazijnen en productiehallen, want een efficiënte manier van werk in deze sectoren is de aanleg van een kunststof transportband

Wat doet een transportband?

Een transportband kan worden ingezet bij het verplaatsen van producten over lange afstanden, en worden vooral gebruikt in fabrieken en andere vormen van productiehallen. Een transportband is op dit gebied ideaal, omdat het werk van een werknemer vervangen wordt door een geautomatiseerd product. Dit betekent dat jij personeel over houdt voor andere zaken, en dat een werkproces dat anders als zwaar kan worden ervaren, wordt uitgevoerd door een machine.

Waarom een kunststof transportband?

In sommige sectoren is het handig om de keuze te maken voor een kunststof transportband, bijvoorbeeld de voedingsmiddelensector. ACB Transportbanden maakt speciale banden voor deze sector, doordat er geen nylon weefselpakket wordt gebruikt in de ontwikkeling hiervan. In deze weefselpakketten kunnen normaal gesproken bacteriën in gaan zitten, wat natuurlijk niet goed is voor voedingsmiddelen. Deze kunststofbanden zijn ook makkelijk te reinigen en presteert goed bij de verwerking van onder andere vlees, vis en koekjes.

ACB Transportbanden

Ben jij benieuwd of een kunststof transportband een optie is voor jou, of heb je hier vragen over? Neem dan eens een kijkje op de website van ACB Transportbanden. Hier kan je veel informatie vinden over verschillende soorten transportbanden, waar onder de kunststof versie hiervan. ACB helpt jou graag met advies over wat voor soort transportband het beste bij jouw productiehal past, en helpt ook graag bij het realiseren van dit plan. Aangezien zij veel verschillende materialen hebben, kunnen zij voor ieder bedrijfspand een geschikte transportband maken. Denk jij al zeker te weten dat jij een transportband van ACB wilt? Dan is het goed om na te denken welk proces jij precies wilt laten uitvoeren, zodat ACB Transportbanden hier rekening mee kan houden. Ben jij er nog niet helemaal over uit? Geen zorgen, via de website van ACB kan jij contact met ze opnemen; ze helpen je graag met al jouw vragen. 

 

https://www.pnr-merchandising.nl/