PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

NuCall: Altijd en overal veilig bellen

NuCall is hét bedrijf voor innovatieve bedrijfstelecommunicatie voor telefonische en mobiele communicatie en internetverbindingen. Onze missie is niet voor niets om onze (telefonische) communicatietechnologie altijd en overal bereikbaar te maken op een veilige en betaalbare manier. Zo kunt u altijd en overal bereikbaar zijn voor uw privéleven maar ook op zakelijk gebied. Wij zijn in 2005 gestart toen wij zagen dat de traditionele manier van telefoneren niet meer zo populair was als dat het ooit was. Op dat moment kwam Voice over IP op de markt en ook de Cloud werd een steeds groter begrip in onze samenleving. Hierdoor besloten wij om een geheel nieuwe stijl te ontwikkelen voor een telecombedrijf.

Waar staat NuCall voor?

NuCall staat voor altijd en overal veilig bellen via 3CX. Onze bedrijfsnaam leidt dan ook af van de nieuwe vorm van telefoneren die wij aanbieden. Wij bieden de beste platforms aan waarop Voice over IP gebruikt kan worden. Naast Voice over IP bieden wij ook nog diverse andere diensten aan. Op onze site vindt u bijvoorbeeld ook de NuVoIP complete. Als u de NuVoIP aanschaft heeft u altijd een vaste telefooncentrale, nu én in de toekomst. Wij beheren volledig deze centrale waardoor u verzekerd bent dat uw data altijd goed beveiligd is.

NuMobile

Ook kunt u bij ons ‘NuMobile’ aanschaffen. Vaak is het lastig om een passend abonnement te vinden voor uw eigen onderneming. Er zijn zo veel verschillende providers met een divers aanbod en diverse prijzen. Als u kiest voor NuMobile van NuCall wordt uw dataverbruik en uw belgedrag goed in de gaten gehouden en geanalyseerd. Wij kijken altijd naar het abonnement dat het beste bij u en uw onderneming past. Als u kiest voor NuMobile, dan krijgt u ook direct het sterkte netwerk dat u zich kunt bedenken. U kiest kiezen wat voor bundel u hierbij wenst te ontvangen. Verbruikt u veel? Kies dan voor een onbeperkte bundel. Wilt u toch liever minder hieraan besteden? Kies dan voor onze voordelige bundel. Verder krijgt u nog vele extra’s zoals bijvoorbeeld al uw zakelijke nummers op één vast toestel of maak gebruik van de reach portal.  

https://nucall.nl/3cx-abonnement/