PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Verras jouw vriend of vriendin met de Brownie box!

Wil je jouw vriend, vriendin, zakenrelatie of collega verassen met een lekker cadeautje? Dan is de Brownie Box een leuke optie. De box kan je online bestellen en dan wordt hij afgeleverd op ieder gewenst adres! Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees verder en kom erachter! 

Wat is de Brownie Box? 

De Brownie Box is een lekkere verassing die je makkelijk online kan bestellen. Dus zoek je een origineel cadeautje voor iemand? Of wil je aan iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Dan is de Brownie Box een erg leuk en lekker cadeautje, wat gegarandeerd in de smaak zal vallen! 

Hoe werkt het?  

De box kan je zelf samenstellen en er is keuze uit allerlei smaken. Je bestelt de brownies op internet en laat ze op de gewenste plek bezorgen. Je kan de box zelf samenstellen en kiezen voor 6, 12 of 24 verschillende brownies. Je kiest daarna voor een kaartje en schrijft er een persoonlijke boodschap op. Plaats het in de winkelmand en kies voor bestelling afronden. Kies een verzenddatum en verzendadres en de rest gaat vanzelf! 

Hoe lang zijn ze houdbaar? 

De brownies worden verpakt en daarna verstuurd via de post. Ze kunnen wel tegen een stootje en warme tempraturen. Als ze binnen komen kan je ze het beste twee uurtjes in de koelkast zitten en daarna lekker opeten. De brownies zijn houdbaar tot en met 9 dagen vanaf de dag van verzending. 

Bestellen doe je zo

Wil je graag de brownies bestellen? Dat kan bij The Brownie Box! Zij bakken de lekkerste brownies en zorgen dat ze op tijd worden bezorgd bij ieder gewenst adres. Het enige wat jij hoeft te doen is de smaken uitkiezen. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website. 

 

https://www.thebrowniebox.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom jij Vegan Protein Poeder nodig hebt!

Mercurius in de astrologie

Raambekledingen – verschillende keuzes voor uw kamer