PNR Merchandising
Aanbiedingen

Waar hang jij een hangplant neer?

Een kleine ruimte hoeft niet perse saai te zijn. Vaak worden kleine ruimtes en kamers in een huis of appartement vergeten. Dit omdat de meeste denken dat deze ruimtes lastig zijn om in te richten. Maar dat is het zeker niet! Een kleine ruimte is gemakkelijk in te richten aan de hand van schilderijen, posters of planten. Planten die geweldig staan in kleine ruimtes is een  hangplant. Een hangplant neemt relatief weinig ruimte in, waardoor het in elke kleine ruimte geweldig staat. Wil je meer weten over een hangplant? Lees deze blog dan verder. 

Meerdere hangplanten bij elkaar

Hangplanten hoorde een lange tijd niet thuis in de woonkamer. Ze hingen namelijk altijd op het balkon, wat ook niet zo gek is. Want een balkon is een kleine ruimte en hangplanten zijn hier ideaal voor. Uiteindelijk zijn de hangplanten ook gebruikt als decoratie binnen in een ruimte. Tegenwoordig zijn ze in elke bloemenwinkel te verkrijgen, maar ook in tuincentrums, lokale bloemenwinkels en online. De juiste hangplant vinden is dus zeer makkelijk, of moeilijk. Het is maar hoe je het bekijkt. Omdat er zoveel soorten zijn, is het mogelijk om de perfecte hangplant te vinden, maar al die keuze kan ook voor keuzestress zorgen. Gelukkig neemt een hangplant niet veel ruimte in beslag, waardoor je meerdere hangplanten kan kiezen. Het leukst is om te gaan voor verschillende soorten, hiermee creëer je een speels effect. Hang de planten op verschillende hoogtes neer, en de ruimte is helemaal af! Kies voor drie verschillende soorten, zo heb je een speels effect aan de hand van de bladeren. 

Hangplant aanschaffen bij Fleurdirect

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een hangplant aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Deze partij heeft een ruim assortiment aan hangplanten. Naast hangplanten hebben ze ook kamerplanten, bloempotten en planten voor op het kantoor. De planten die geschikt zijn voor een kantoorruimte zijn vaak luchtzuiverend, hierdoor gaat het concentreren een stuk beter, ideaal dus! Daarnaast kan je aan de hand van de filteropties de perfecte plant vinden, heb je een schaduw plant nodig of juist een plant die tegen de zon kan? Een kleine plant? Of juist een grote plant? Fleurdirect helpt je op weg naar het vinden van de juiste plant!

https://www.fleurdirect.nl/