PNR Merchandising
Auto's en Motoren

Direct uw auto verkopen

Een auto verkopen kan een tijdrovende klus zijn. Het is veelal lang adverteren, en sporadisch komt er een potentiële koper kijken. U wilt de auto netjes presenteren, speciaal voor de bezichtiging maakt u de auto schoon. Een enkele keer is dat voor niets, u blijft speciaal thuis met een schone auto voor de deur, en diegene komt de afspraak niet na. Nu kan een auto verkopen sneller dan ooit te voren. Via auto inkoop Breda kunt u zelfs via WhatsApp zaken doen. Zij hebben interesse in auto’s van het jaar 2000 en jonger.

Hoe werkt export?

Een veel gestelde vraag is, hoe werkt het exporteren van auto’s? Waar andere auto’s blijven, zoals sloopauto’s, is bekend. Sloopauto’s worden uit elkaar gehaald. Bruikbare onderdelen worden als tweedehands verkocht en het oude ijzer wordt in de hoogovens omgesmolten. Maar de export is altijd duister, terwijl het een makkelijk te beantwoorden vraag is. De wegen in Nederland hebben in het buitenland een goede naam. Onze snelwegen hebben geen kuilen en bulten. Hierdoor zijn gebruikte auto’s uit Nederland in veel landen populair. Het onderstel van een auto die voor het merendeel over de Nederlandse wegen heeft gereden beschouwen de mensen in het buitenland als nieuw. Om die reden kunt u bij auto inkoop Breda terecht met:

  • Sloopauto’s
  • Kapotte auto’s
  • Afgekeurde auto’s
  • Auto’s voor de export

Het is dus goed te begrijpen dat zij interesse hebben in uw auto ongeacht de staat waarin de auto verkeerd. Voor iedere gebruikte auto is er een goede bestemming, hoe de auto er ook aan toe is. Omdat er interesse is in gebruikte auto’s krijgt u een goede prijs. Niets van een gebruikte auto is immers waardeloos.

Gemak dient de mens

Auto inkoop Breda maakt het aanbieden van een auto zo laagdrempelig als mogelijk. U kunt 7 dagen per week van ‘s ochtends 9:00 uur tot ‘s avonds 22:00 uur het bedrijf bereiken als u een auto aan wil bieden. Als u tot zaken komt heeft u direct contant geld en een RDW vrijwaring in handen. Eenvoudiger, sneller en veiliger kunt u niet van uw auto afkomen. Kort daarna gaat uw oude auto naar die nieuwe bestemming. Dat kan in een ver land zijn, dat de auto met het goede onderstel volledig in revisie gaat, maar dat hoeft niet.