PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Een gezond, gepersonaliseerd voedingspatroon

Gezond eten is enorm belangrijk. Door een voedingspatroon aan te houden dat aansluit op de verhoudingen in de schijf van vijf kun je al een heel eind komen. Toch blijkt deze schijf niet voor iedereen ideaal te zijn, wat te maken heeft met eventuele dieetrestricties. Wanneer je bijvoorbeeld niet tegen lactose kan, volg je een fodmap dieet, terwijl je een zwangerschapsdieet moet volgen wanneer er een kindje op komst is. Om die reden is het van groot belang om de juiste recepten te volgen voor een gezonde maaltijd die past bij je dieet. Echter, dit is niet altijd even makkelijk en het wordt alleen maar ingewikkelder als je met meerdere voedingsvoorkeuren te maken krijgt, zoals die van je kinderen. Om daarom lekker, eenvoudig en gezond te eten, heeft Verdify een platform ontwikkeld dat zich richt op personalisatie en het mediterrane voedingspatroon.

Het mediterrane voedingspatroon kenmerkt zich door de gezonde ingrediënten van de gerechten. Maaltijden bestaan uit veel groente, vis, weinig rood vlees en zuivel en heel veel fruit, noten en zaden. De recepten op Verdify zullen jou daarom een gezonde basis bieden voor jouw nieuwe voedingspatroon. Daarbij komt dat het op de website van Verdify mogelijk is om te personaliseren. Geef aan welke ingrediënten jij liever niet voor jouw gerechten gebruikt en krijg recepten op maat getoond, zoals fodmad recepten. Daarnaast biedt Verdify de mogelijkheid om aan te geven voor hoeveel personen er gekookt moet worden, zodat jij jezelf heel wat rekenwerk kan besparen. Tot slot vul je bij het aanmaken van een profiel in met welke allergieën Verdify rekening moet houden bij het selecteren van recepten. Op die manier wordt jouw profiel gepersonaliseerd!

Ben jij met een dieet begonnen, maar is het lastig om nieuwe, lekkere recepten te vinden? Maak dan van koken weer een feestje met de mediterrane recepten van Verdify door een profiel aan te maken op de website!