PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Wat kan ik verwachten van de iPhone SE?

Op woensdag 15 april 2020 kondigde het bedrijf Apple een nieuwe iPhone aan: de iPhone SE. De iPhone SE zou een nieuwe en betaalbare iPhone moeten zijn. Het is logisch dat je benieuwd bent naar de specificaties en naar waarom het toestel betaalbaar is. Wanneer je hier meer over wilt weten, kun je dit artikel over de iPhone SE lezen!

 

Combineren oud en nieuw

Door het ontbreken van bepaalde functies (zoals gezichtsherkenning) en de implementatie van nieuwe technologieën is het toestel redelijk geprijsd en geschikt voor een breed scala aan doelgroepen. Een deel van de reden is dat je de A-13-chip ook in de iPhone 11 en 11PRO kunt vinden. Dit maakt het een combinatie tussen het oude en het nieuwe. Daarom is de prijs van dit apparaat in vergelijking met iPhone 11 veel goedkoper. Het toestel laat nieuwe features achterwege maar past de nieuwste technologie toe, dus het is de perfecte iPhone voor wie kwaliteit en prijs belangrijk vindt.

 

Camera

De camera van de nieuwe iPhone SE verschilt significant van de duurdere toestellen van Apple. Het nieuwe toestel is voorzien van een 12 megapixel camera met groothoeklens. Ook schiet je de mooiste video’s in 4K kwaliteit. Dit klinkt helemaal niet verrassend, maar onthoud dat de iPhone 11 een 12 megapixel ultragroothoeklens, een gewone groothoeklens, beeldstabilisatie en portretmodus heeft. Toch wel een aantal functies. Je kunt de capaciteiten van de iPhone SE eigenlijk beter vergelijken met de iPhone 8. Wel is het zo dat de camera van de iPhone SE uitstekend is voor de reguliere smartphone gebruiker. Om deze uitstekende camera te beschermen, wordt er aangeraden om een iphone se 2020 hoesje te gebruiken.

 

Vermogen en snelheid

Deze nieuwe iPhone SE levert niet in op snelheid en functionaliteit. Doordat het toestel is uitgerust met de zogenaamde A13 bionische chip is het toestel zeer snel in gebruik en zelfs geschikt voor games. De chip is ook geïntegreerd in de high-end toestellen van Apple, zoals de iPhone 11 PRO. Natuurlijk heeft dit nieuwe toestel een goede batterijduur. De combinatie van een A13 bionische chip en een lange batterijduur maakt de iPhone SE een ideale keuze voor gaming en het langdurig bekijken van video’s. Het blijkt dat een bepaald hoesje iphone SE 2020 het nog fijner maakt om te gamen en video’s te bekijken. Dit hoesje zorgt namelijk voor een stabiel toestel.

http://iphonehoesjes.nl