PNR Merchandising
Entertainment

En dan is het tijd voor een feestje!

Hoera, de versoepelingen van de Corona-maatregelen zijn een feit. En daarmee komt er ook weer zicht op feest kunnen vieren. Nu zitten er nog heel veel feestjes in het vat, bij veel mensen. Dus kom maar op, zal je misschien zeggen! En dus is het tijd om tips te delen hoe je zo’n feestje kunt organiseren!

Waarom vier je het feest?

Allereerst natuurlijk de vraag waarom je het feest viert. Is het een verrassingsfeestjeof ben je zelf de jarige? Natuurlijk maakt dat de organisatie heel anders. Vier je het alleen of gaan jullie met een groep voor iets groots aan de gang? Voor een verrassingsfeestje kan je denken aan een superleuk begin door een DJ op de stoep uit te nodigen, bijvoorbeeld met een saxofonist erbij. Zij starten het feest zoals verrassing op, en jullie nemen de gelukkige daarna mee naar de plek waar de rest van de avond gevierd wordt. Of als jullie bij hem of haar uitgenodigd zijn, laat je alsnog het busje met de DJ voorkomen. Gewoon een heerlijke verrassing!

Waar vier je het feest?

Vier je het feest gewoon in de woonkamer, in de tuin, in een zaaltje of misschien wel bij iemand in een grote hal of schuur. Uiteraard hangt hiervan af hoe groots je uit kunt pakken. Dus als je de mogelijkheid hebt om groter te gaan, kan je ook meer. Staat natuurlijk tegenover dat een knus, intiem feest eveneens heerlijk kan zijn. Zoek aan de hand hiervan de juiste DJ erbij. Zo kan je denken aan een DJ met een volkswagenbusje, van waaruit hij draait. Heerlijk als je ergens buiten feest viert.

Welk thema heeft je feest?

Het ene feest is natuurlijk het andere niet. Als je gaat voor een foute party organiseren,heb je uiteraard een heel andere sfeer te pakken dan bij het thema Beachparty. Let ook op bij het uitkiezen van je DJ of deze wel past bij jouw ideeën.