PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

De beste ooglaserkliniek met persoonlijke zorg

Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag wordt gezien als de beste ooglaserkliniek. In elk aspect van de werkzaamheden ziet u dat de behandelingen worden uitgevoerd met oog voor elke patiënt. Dit betreft het vooronderzoek tot de nazorg. In vergelijking met andere klinieken is deze het beste uit de test gekomen door de Consumentenbond. De behandelingen die door deze kliniek worden uitgevoerd zijn door deskundige en ervaren artsen. Deze artsen zijn lid van de Nederlandse Gezelschap voor Refractie Chirurgie. Ook volgen zij de richtlijnen van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap.

Vakkundige behandelingen met oog voor de patiënt

Voordat u ogen daadwerkelijk gelaserd worden, doet de ooglaserkliniek eerst een uitgebreid vooronderzoek. Dit onderzoek neemt om en nabij een half uur van uw tijd in beslag. Ook dit onderzoek zal worden gedaan door ervaren specialisten. Tijdens dit onderzoek wordt de contrastgevoeligheid, oogboldruk en refractieafwijking van de ogen gemeten. Er wordt vervolgens een behandelplan opgesteld op basis van dit vooronderzoek. Deze kliniek hanteert vijf technieken waarmee zij te werk gaan. Deze technieken vindt u uitgebreid terug op de website van de ooglaserkliniek. Naast dat het Refractiecentrum Haaglanden de beste ooglaserkliniek is, kunt u hier ook terecht voor een ooglidcorrectie. Deze correctie wordt vooral uitgevoerd wanneer u wallen, overhangende oogleden of afhangende wenkbrauwen heeft. Elke behandeling wordt uitgevoerd aan de hand van een professioneel en persoonlijk beleid.

Bezoek de website en maak een afspraak

Heeft u interesse in een van de behandelingen? Het traject begint bij deze kliniek bij een kennismakingsgesprek. Hierin staan uw wensen centraal en kijken we naar uw situatie. Het traject volgt door middel van het vooronderzoek. Ook wordt besproken welke methode zal worden toegepast. Daarna zullen zij overgaan op de daadwerkelijke ooglaserbehandeling. Deze wordt uiteraard uitgevoerd door een professionele en zeer deskundige arts uit de kliniek. Bezoek de website voor meer informatie en het inplannen van een afspraak.

https://www.refractiecentrum.nl/