PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Je smartphone laten repareren, een voordelige keuze

Functioneert jouw smartphone niet goed meer? Dan kun je bij PDArepair in Breda terecht. Dit familiebedrijf heeft 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Voor de smartphones en tablets voeren ze vooral hardware matige reparaties uit, maar ook kun je terecht voor softwareproblemen. Veel reparaties kunnen in gemiddeld 30 minuten uitgevoerd worden en kun je in de winkel wachten tot je smartphone gerepareerd is. Zodat je jouw telefoon niet lang hoeft te missen. Moeten er onderdelen vervangen worden? Dan gebruiken ze hier originele onderdelen voor. Wat het behoud van je toestel ten goede komt. De meeste onderdelen zullen ze ruim op voorraad hebben. Maar je kunt altijd van te voren even bellen.

Refurbished

Op de website kun je zien per model welke reparaties er uitgevoerd kunnen worden ook zie je hier wat een bepaalde reparatie kost. Op je reparatie krijg je 12 maanden garantie. Mocht je een iPhone hebben die niet gerepareerd kan worden. Dan kun je ook een refurbished iPhone kopen. Deze is een stuk voordeliger dan een nieuwe iPhone. Je hebt daarbij keuze uit iPhone met verschillende productcondities. Van bijna nieuw tot zichtbaar gebruikt.

Smartphone reparaties

PDArepair is gespecialiseerd in het repareren van de merken: Apple en Samsung. Naast smartphones kunnen ze ook tablets, laptops en pc’s voor je repareren.

De onderstaande reparaties kunnen ze onder meer uitvoeren:

–        Telefoon batterij vervangen

–        Scherm reparatie Breda

–        Waterschade herstellen

–        Oplaadingang repareren

Je smartphone verzekeren

Het is zeker aan te raden om een inboedelverzekering af te sluiten. Als je smartphone in je woning wordt gestolen, wordt deze door je inboedelverzekering vergoed. Wil je helemaal geen risico lopen? Dan kun je ook kiezen voor een uitgebreide inboedelverzekering met buitenshuis dekking. Hiermee is je telefoon, tablet en laptop buiten de woning tegen diefstal gedekt.

Wat is het voordeel van je smartphone laten repareren?

–        Repareren is meestal voordeliger dan een nieuw toestel aanschaffen

–        Je verlengt de levensduur van je toestel

–        Er ontstaat minder elektronisch afval, wat beter is voor het milieu

https://pdarepair.nl