PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

De hoogste kwaliteit pvc-vloeren vindt u bij deze producent uit Genemuiden

In het assortiment aan pvc-vloeren, vindt u bij deze vloerenspecialist uit Genemuiden vloeren met een extreem realistische hout- of betonlook. Hierdoor geniet u van de authentieke uitstraling van bijvoorbeeld een visgraatvloer, maar dan zonder het bijkomende onderhoud. Alle vloeren van Hebeta zijn 100% ecologisch en duurzaam gecertificeerd. Ontdek online het aanbod aan hoogwaardige pvc-vloeren geproduceerd door deze vloerenspecialist uit Genemuiden, of bezoek een van de vele gespecialiseerde dealers bij u in de buurt.

Creëer de illusie van een authentieke houten vloer

De pvc-vloeren uit de collectie van deze producent uit Genemuiden, bestaat uit grote planken, visgraatmotief en betonlook. Met een stoere plankenvloer, creëert u de illusie van een échte houten vloer. Vanwege de slimme techniek die deze producent gebruikt, heeft geen enkele plank hetzelfde motief. Door middel van ‘register embossing’, produceert deze specialist uiterst realistische pvc-vloeren met een houtlook. Bent u benieuwd hoe een moderne pvc-vloer van deze specialist eruit ziet in uw kamer of bedrijfsruimte? Visualiseer uw droomvloer dankzij de vloerconfigurator. Met deze online tool ziet u met één muisklik hoe de vloer past bij uw ruimte.

Ervaar de kwaliteit van deze pvc-vloeren

Vraag vloerstalen aan voor een beter beeld van de kwaliteit en uitstraling van de pvc-vloeren. Bekijk op uw gemak welke kleur, houtstructuur of manier van leggen het beste past bij uw woonwensen. Wilt u de verschillende vloeren bekijken in een showroom? Bezoek dan een van de 550 Hebeta-dealers door heel Nederland. Via de website kunt u met een paar simpele stappen zien welke vloerenwinkel bij u in de buurt pvc-vloeren van deze producent op voorraad heeft.

Vraag bij deze vloerenexpert vloerstalen aan

Heeft u een vraag over de pvc-vloeren van deze innovatieve vloerenproducent uit Genemuiden? Deze specialist vertelt u graag meer over de meest matte pvc-vloeren van Nederland. Bezoek de website en vraag kleurstalen aan of maak gebruik van de handige vloerconfigurator voor hulp bij uw keuze. U kunt via de website ook direct contact opnemen met deze vloerenspecialist.

Gerelateerde artikelen

Nadelen van een eigen bedrijf

Het verhaal achter het truss syteem

Kleding met bedrukte ontwerpen