PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Vind wat u nodig hebt bij deze kunstenaarswinkel

Bekijk het aanbod dat kunstenaarswinkel De Hazelaar te bieden heeft. Deze groothandel beschikt over een breed assortiment aan verschillende grondstoffen, gereedschappen en andere benodigdheden die u gebruikt tijdens het maken van een kunstwerk. Zij voorzien diverse hobbyisten, maar ook grote bedrijven, zoals kunstscholen van alle spullen die zij nodig hebben.

Uw eigen kunstwerken tentoonstellen bij een kunstenaarswinkel

Een van de veel verkochte grondstoffen bij deze kunstenaarswinkel is hardsteen. Hardsteen is te gebruiken bij beeldhouwen of steenbewerking. Bij De Hazelaar koopt u verschillende soorten hardsteen in blokken of platen. Daarnaast kunt u de juiste benodigdheden vinden om de grondstof op een goede manier te bewerken. In de catalogus vindt u alle beschikbare grondstoffen en gereedschappen terug. Deze zijn gecategoriseerd, zodat u altijd weet dat u de juiste materialen besteld. Dezelfde categorisering vindt u terug op hun website, waar de producten ook te bestellen zijn. De winkel voorziet u graag van de beste producten binnen een zo kort mogelijke tijd. Wilt u liever direct uw producten halen? Dan bent u van harte welkom om tijdens de openingstijden een bezoek te brengen aan hun winkel in Soest. Naast dat deze kunstenaarswinkel materialen verkoopt, is het mogelijk om uw eigen kunstwerken tentoon te stellen. Zij beschikken over een vitrinekast waar geregeld werk staat van hun klanten. Inspireer andere kunstenaars met het werk dat u heeft gemaakt. Daarnaast kunt u een van de workshops volgen die de groothandel regelmatig organiseert. Tijdens zo’n workshop ontdekt u nieuwe technieken die u kunt gebruiken tijdens het maken van uw volgende kunstwerk. Alle workshops worden gegeven door docenten met veel werkervaring in hun vakgebied. Wees dan ook zeker niet bang om hun vragen te stellen, waardoor u een betere kunstenaar wordt.

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Heeft u interesse in het aanschaffen van grondstoffen en gereedschap voor uw nieuwe kunstwerk bij een kunstenaarswinkel? Dan is De Hazelaar de winkel voor u! Binnen hun uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd de producten die u nodig heeft om van hardsteen een echt kunstwerk te maken. Plaats gemakkelijk een bestelling online of ga langs in hun groothandel. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met hen opnemen.