PNR Merchandising
Image default
Particuliere dienstverlening

Met een werkfit-traject van deze organisatie werk jij naar een nieuwe baan toe

Ben je nog niet klaar voor een betaalde baan, maar zou je wel graag willen beginnen met een eerste stap terug op de arbeidsmarkt? Kies dan voor een werkfit-traject van een erkende organisatie. Hiermee doe je op jouw eigen tempo ervaring op binnen een organisatie. Je leert op die manier samen te werken met anderen in een team en je ontdekt hoe de omgang met een leidinggevende in zijn werk gaat. Natuurlijk wil je jouw werkfit-traject volgen bij een organisatie die ervaring heeft met bijvoorbeeld Wajong bijverdienen, zodat je zeker weet dat jij gehoord wordt. Kies daarom voor de hulp van Zorg om Werk zodat jij binnenkort weer probleemloos aan de slag kunt met jouw eigen baan.

Bereid je op jouw tempo voor op het werkleven

Je vindt deze organisatie in IJsselmuiden, maar het ervaren team dat hier aan het werk is, helpt diverse mensen in heel Nederland om een nieuwe baan te vinden aan de hand van hun werkfit-traject. Hiermee word jij in een werkervaringsplaats geplaatst, zodat je in de praktijk ervaart hoe het is om weer als werknemer aan de slag te gaan. Zo zien jij en jouw consulent ook meteen met welke aspecten van het werkleven jij nog aan de slag kunt, voordat je hier helemaal klaar voor bent. Is er geen geschikte werkplek voor jou beschikbaar? Dan bespreekt jouw consulent met jou een plaats waar jij op jouw tempo met hen gaat werken aan de ontbrekende vaardigheden.

Wordt weer werkfit met dit gespecialiseerde traject

Ben jij het slachtoffer geworden van bijvoorbeeld een burn-out en ben je hierdoor uit het werktraject gevallen? Kies dan voor een werkfit-traject van Zorg om Werk zodat jij binnenkort weer zorgeloos aan de slag gaat met een reguliere baan. Ook wanneer je al een lange tijd niet meer werkzaam bent door bijvoorbeeld een zeer verstoord ritme of het gebrek aan werknemersvaardigheden, helpen deze specialisten jou graag. Neem daarom vandaag nog contact met hen op en ontdek wat zij voor jou als aanstaande werknemer kunnen betekenen.