PNR Merchandising
Image default
Particuliere dienstverlening

Drie verschillende trajecten voor burn-outpreventie

Als werknemer kan het zijn dat je veel stress ervaart door je werk. Zo kan het druk zijn op de afdeling door hoge werkdruk, overnames of persoonlijke factoren. Als je niet weet hoe je met deze spanning om moet gaan, kan het zijn dat je klachten gaat krijgen. Denk hierbij aan spanningsklachten en vermoeidheid. Als je deze signalen negeert, verergeren deze klachten en kan het zijn dat je in een burn-out terecht komt. Centrum voor Burn-out Herstel in Breda biedt drie trajecten voor burn-outpreventie aan. Ontdek snel wat ze voor jou kunnen betekenen!

Welke trajecten biedt deze specialist in burn-outpreventie?

Het zou ideaal zijn wanneer je als werknemer de tools aangereikt krijgt waarmee je een burn-out kunt voorkomen. Bij veel bedrijven is dit helaas niet het geval. Daarom biedt deze specialist in Breda drie verschillende trajecten voor burn-outpreventie aan. In deze trajecten leer je hoe je beter kunt omgaan met spanningen, emoties en gedachten. Zo ervaar je meer ruimte om op een flexibele manier om te gaan met wat zich in je omgeving afspeelt. Elk traject bestaat uit vijf sessies Oosterse therapie en vijf sessies met een psycholoog. Ze bieden de volgende drie trajecten aan:

  • Burn-out herstel traject basis
  • Burn-out herstel traject intensief
  • Burn-out preventietraject

Neem contact met deze expert op voor meer informatie

Wil je je graag aanmelden voor een traject voor burn-outpreventie bij deze specialist? Neem dan contact met hen op. Ze kijken tijdens de intake welk traject het meest geschikt is voor jou. Dit is afhankelijk van je situatie en de klachten die je op dat moment ervaart. Dankzij de trajecten van deze specialist ben je in een mum van tijd van je spanningsklachten af en ervaar je meer ruimte en rust. Maak snel een afspraak voor een intakegesprek en leer hoe je met spanning om kunt gaan!

https://cvbh.nl/