PNR Merchandising
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit bedrijf levert kwalitatieve bewindvoering nabij Alkmaar

Heeft u een familielid of een cliënt die niet voor zijn of haar eigen financiële zaken kan zorgen door lichamelijke, sociale en/of psychische omstandigheden? Misschien is het dan verstandig om een bewindvoerder in te schakelen die hierbij kan helpen, zodat alle geldzaken geregeld worden. Aangenaam Bewind uit Warmenhuizen biedt bewindvoering op maat aan in de omgeving van Alkmaar. Zo bieden ze complete financiële hulp, afhankelijk van wat u wenst. Ze kunnen vaste lasten betalen, uw financiële post afhandelen en uw contacten regelen met instanties als de gemeente. Ook zijn de medewerkers van dit bedrijf als u dat wenst het contactpunt voor schuldeisers en deurwaarders als u in de schulden zit.

Hulp op maat leveren

U kunt de medewerkers van dit bedrijf inschakelen als eerste en als tweede bewindvoerder. Wilt u zelf de juridische onafhankelijkheid houden en de geldzaken van uw familielid of cliënt regelen? Vraag dit bedrijf dan om assistentie als u hulp nodig heeft bij financiële beslissingen, of als u deze financiële taken tijdelijk niet kunt uitvoeren. Daarnaast kunt u de medewerkers van dit bedrijf via een kantonrechter benoemen als eerste bewindvoerder. Zij regelen dan alle financiële zaken van uw familielid of cliënt en behartigen zijn of haar belangen op een persoonlijke, betrouwbare en professionele manier. Deze manier van bewindvoering nabij Alkmaar is bijvoorbeeld geschikt voor uw oudere cliënt in een zorginstelling, waarbij de familie die financiën niet kan of wil regelen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek

Het inschakelen van een extern bedrijf als bewindvoering voor uzelf, uw familielid of uw cliënt uit de buurt van Alkmaar is niet niets. Het is daarom heel logisch dat u hier goed over na wilt denken en eerst extra informatie wilt inwinnen. Dit doet u door een afspraak te plannen met dit bedrijf via de contactgegevens op hun website. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen hun medewerkers u precies uit wat zij voor u kunnen doen.