PNR Merchandising
Image default
Particuliere dienstverlening

Laagdrempelige activiteiten voor jong en oud in Amsterdam

Mensen met een geestelijke of fysieke beperking hebben net zoveel rechten als mensen die volledig gezond zijn. Toch merk je vaak dat deze doelgroep achtergesteld wordt en dat er geen passende oplossingen zijn waardoor zij aan het werk kunnen. Gelukkig is er Basic Activering in Amsterdam. Dit is een bedrijf dat zich focust op het organiseren van laagdrempelige activiteiten voor jong en oud in Amsterdam. Ben jij mentaal volledig helder en zit je in een rolstoel? Of ben je juist fysiek goed ter been, maar merk je dat het normale werk wat te hoog gegrepen is? Dan behoor jij tot de groep waarvoor deze activiteiten georganiseerd worden. Ontdek meer!

Aan welke activiteiten kun je denken?

De laagdrempelige activiteiten die worden georganiseerd in Amsterdam variëren ontzettend. Er wordt uiteraard gekeken naar wat jouw interesses zijn en waar jouw vaardigheden liggen. Je kiest zelf hoelang en hoe vaak je mee wilt doen aan deze activiteiten. Je wordt thuis opgehaald en weer weggebracht als de klus erop zit. Het is zelfs mogelijk om een dagdeelvergoeding te krijgen, zodat je ook nog eens beloond wordt voor het werk dat je hebt verricht. Als activiteiten kun je denken aan creatieve activiteiten, technische activiteiten of het helpen schilderen, behangen of verbouwen in een huis. Het doel is om je hersenen en je lichaam zoveel mogelijk te blijven stimuleren, zodat je niet alleen maar thuis zit. Tevens is het een goede manier om sociaal te blijven!

Schrijf je nu in

Zit jij thuis en wil je graag ook wat werk verrichten? Of heb je een indicatie banenmarkt en wil je graag eerst wat laagdrempelige activiteiten in Amsterdam doen voordat je je weer volledig focust op de arbeidsmarkt? Dan staat Basic Activering graag voor je klaar. Neem nu contact met hen op om je in te schrijven en wie weet zit jij volgende week wel bij hen in de bus!

https://basicactivering.nl/