PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Diesel injector: revisie of vervangen?

Heeft u een dieselmotor die hapert? Of wellicht lukt het überhaupt niet om de motor te starten? Dan is het mogelijk dat de dieselinjector van uw systeem stuk is. Dit is tevens goed waar te nemen als uw motor een slechte ontbranding heeft, hierdoor rookt de machine veel meer dan gebruikelijk. Een defecte diesel injector laat u natuurlijk reviseren door de specialist op het gebied van dieselmotoren: Bosmans Diesel Service in Bergeijk. Al meer dan twintig jaar verzorgen zij onderhoud, revisies en vervangingswerkzaamheden aan dieselsystemen in allerlei verschillende branches, van transportbedrijven tot de landbouw.

Diesel injector testen en vervangen met een testbank

De specialist op het gebied van dieselsystemen in een wel bekend begrip in Noord-Brabant, maar hun werkzaamheden reiken ook naar België en Duitsland. Wanneer bedrijven een probleem hebben met een dieselsysteem, dan nemen ze contact op met Bosmans Diesel Service. Zij beschikken over een Bosch EPS815 en Hartridge AVM testbank. Dit zijn slimme testbank die ieder mogelijke dieselsysteem kunnen testen en, indien mogelijk reviseren. Hun monteurs zijn uitermate onderlegd in hun vak en wanneer een injector niet te repareren is, kunnen zij deze vaak ter plekke vervangen.  Als enige in Nederland beschikken zij over deze testbanken en zijn hierom al langere tijd betrouwbaar partner van overheidsinstanties en gemeenten. Bent u als particulier op zoek naar een partij die uw dieselsysteem bekijkt? Geen probleem! Ook particulieren kunnen terecht bij de dieselmotorenspecialist. Wanneer uw systeem is getest ontvangt u een officieel rapport uit de testbank waardoor u een duidelijk overzicht heeft van de testresultaten.

Laat uw systeem testen

Ervaart u momenteel problemen met uw dieselsysteem? Maak dan een afspraak met de dieselmotorenspecialist in Bergeijk en laat uw systeem testen. Is de injector defect en kan deze niet gerepareerd worden? Zij hebben diverse onderdelen van verschillende systemen op voorraad, waardoor veelal de injector direct vervangen kan worden. Zo kan u na de afspraak direct weer gebruik maken van uw machine. 

https://bosmansdieselservice.nl/