PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Een 360 graden camera voor uw vrachtwagen en andere zichtoplossingen

Wilt u graag de verkeersveiligheid verhogen voor uw vrachtwagenchauffeurs? Dan zijn de camerasystemen van Rudozi uit Bleiswijk dé oplossing. Ze bieden een 360 graden camera voor uw vrachtwagen waarmee u de gehele omgeving rondom de vrachtwagen ziet. U kunt kiezen voor verschillende camerasystemen. Weet u niet zeker welke het meest geschikt is? Vraag deze expert dan om advies. Dankzij hun ervaring op dit gebied weten ze precies hoe ze u van de beste systemen kunnen voorzien.

Welke camerasystemen vindt u bij deze specialist?

Rudozi uit Bleiswijk biedt diverse camerasystemen voor meer zicht aan. Zo kunt u gaan voor een 360 graden camera voor uw vrachtwagen, maar ze bieden ook andere systemen. Zo vindt u in hun assortiment een ADAS Detectie Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de chauffeur gewezen wordt op bestuurders in de dode hoeken. Er worden dan beelden getoond, zodat de bestuurder exact ziet waar de andere weggebruiker zich bevindt. Het is eventueel ook mogelijk om de chauffeur te waarschuwen door midden van signalen als er iemand zich in de dode hoek bevind. Met het 360 graden BVS-systeem ziet de chauffeur de gehele omgeving rondom de vrachtwagen van bovenaf. Dit is ideaal, want de chauffeur wil natuurlijk niets missen in het verkeer!

Kies de zichtoplossing die het beste bij uw situatie past

Omdat deze specialist veel verschillende zichtoplossingen aanbiedt, kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom adviseert Rudozi u graag over welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie. Voor welk systeem u ook kiest; u bent te allen tijde verzekerd van een hoogwaardig systeem dat de verkeersveiligheid verhoogt. Bekijk de systemen die ze aanbieden en maak uw keuze of neem contact met hen op om advies te vragen. Zo rijden uw chauffeur in een mum van tijd veiliger rond op de weg!

https://rudozi.nl/