PNR Merchandising
Image default
Gezondheid

De oplossing voor bekkenpijn en andere kwalen bij de zwangerschap

Een veel voorkomende zwangerschapskwaal is bekkenpijn, dat ook na de zwangerschap kan voorkomen. Vaak nemen mensen dan pijnstillers, maar dat is als u nog zwanger bent niet veilig. Kies daarom voor fysio tijdens uw zwangerschap van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Deze fysio helpt u ook bij andere zwangerschapsklachten dan alleen bekkenpijn na of tijdens de zwangerschap.

Zo komt u snel van allerlei zwangerschapskwaaltjes af

Bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede heeft men altijd de juiste behandeling voor diverse zwangerschapskwaaltjes. U ontvangt altijd een veilige behandeling, voor zowel uzelf als voor uw kind. Er wordt immers niet of zo min mogelijk gebruikgemaakt van medicijnen. Deze veilige behandeling krijgt u niet alleen bij bekkenpijn na de zwangerschap, maar ook bij andere kwalen. Voor iedere kwaal is er een gespecialiseerde fysiotherapeut, want er zijn therapeuten met elk hun eigen specialisme. U kunt hier dus terecht met bekkenpijn na de zwangerschap, maar ook met andere klachten. Zo worden de klachten op een effectieve manier opgelost. Als u fysio voor zwangere vrouwen inschakelt, bent u snel van de vervelende klachten die u tijdens de zwangerschap ervaart af. U geniet dan niet alleen meer van uw zwangerschap, maar ook kunt u zich beter voorbereiden op de bevalling. Ook hierbij kan deze fysiotherapiepraktijk in Ede u helpen, door bijvoorbeeld het sterker maken van uw bekkenbodemspieren, wat de bevalling zal vergemakkelijken.

Stel samen met uw behandelaar een persoonlijk behandelplan op

Heeft u inderdaad last van vervelende zwangerschapskwalen? Bel of e-mail met deze fysiotherapiepraktijk om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Als u contact opneemt, krijgt u direct een oplossing voor uw klachten. Ook wordt u direct uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin een persoonlijk behandelplan opgesteld wordt. Zo krijgt u een behandeling waar u achter staat, en die effectief is. Zo is deze fysio tijdens en na de zwangerschap ideaal.

 https://fysiotherapie-ede.nl/fysio-zwangerschap/