PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Geef je entree een upgrade met een naambord van De Naambordenspecialist

Woon jij in een modern huis. Goed onderhouden en met een tuin? Houd je van hippe meubels en accessoires? Neem snel een kijkje bij de collectie aluminium naambordjesvan De Naambordenspecialist. Zo’n plaatje is een echte upgrade van de entree van je woning!

De verzameling aluminium naamplaten op www. denaambordenspecialist.nl heeft ons verrast. Er is veel afwisseling qua maat en letterkleur. Het vlakke bord van 20 bij 10 cm bevelen we aan. Het is groot genoeg voor zowel je naam als het huisnummer. De tekst wordt door De Naambordenspecialist op het bord geplaatst aan de hand van de vinyl belettering- of de graveermethode. Jij als koper bepaalt de kleur van de letters en cijfers: bordeaux, crème, donkerblauw, donkergroen, goud, groen, lichtblauw, lime groen, rood, wit of zwart. Ben je eruit welke tint het wordt? Dan mag je nu het lettertype bepalen. Dit zijn de mogelijkheden:

–        Arial;
–        Avant Garde;
–        Clarendon;
–        Connecting 4L;
–        Flora normal;
–        Fritz medium;
–        Handel;
–        Microgramma;
–        Optima;
–        Times New Roman.

Keuze gemaakt? Geef tot slot aan welke uitlijning je prefereert en of het plaatje voorzien moet worden van gaatjes of dat je bevestigingstape zult gebruiken om het op te hangen.

Zelf jouw eigen originele naambordje ontwerpen

Met de mogelijkheid zelf een origineel naambord te ontwerpen, onderscheidt De Naambordenspecialist zich van andere naamplatenshops. En dit geldt zeker niet alleen voor de aluminium borden. Ook als je kiest voor een naambord leisteen, hout of glas ben jij degene die ‘m vormgeeft. Over glazen borden gesproken, daar vertellen we je graag iets meer over. Een plaat van glas is tijdloos. Ze waren populair, zijn dat nog steeds en ze zullen altijd geliefd blijven. Waarom? Glas is een basismateriaal. Net als jeansstof in de mode zeg maar. Het assortiment naamplaten van glas op www. denaambordenspecialist.nl is onderverdeeld in:

–        glazen naamplaten met RVS achter-plaat of voorplaat;
–        glazen naamborden gematteerd / doorzichtig;
–        glazen naamborden in een spiegel;
–        goedkope glazen naamborden.

Van alle modellen staan duidelijke foto’s en beschrijvingen online. Bij De Naambordenspecialist weet je dus wat je koopt!

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/