PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Hoe ontstaat blijvende vermoeidheid?

U kunt te maken krijgen met blijvende vermoeidheid als gevolg van verschillende oorzaken. Bepaalde aandoeningen kunnen dit als symptoom hebben, zoals long-covid, een gevolg van een besmetting met Covid-19. Maar ook chronische aandoeningen zoals reuma of artrose kunnen ervoor zorgen dat u altijd moe bent. Na een behandeling met chemo of bestraling vanwege kanker kunt u ook worden geconfronteerd met blijvende vermoeidheid. Als uw behandelend arts u hier niet voldoende mee kan helpen dan kunt u zich laten verwijzen naar een gespecialiseerde kliniek.

Laat chronische pijn uw leven niet beheersen

Door verschillende oorzaken kunt u te maken hebben of krijgen met chronische pijnklachten. Veel mensen die dit probleem hebben lopen de klachten op hun werk op. Een verkeerde houding kan een oorzaak zijn, maar ook langdurig moeten staan of juist zitten kan leiden tot klachten. Als u te maken heeft met chronische pijnklachten ga dan niet over tot het dagelijks slikken van pijnstillers. Dit kan op de lange termijn flinke schade geven, bijvoorbeeld maagklachten. Neem contact op met Revalis, een gespecialiseerde kliniek. Hier kunt u terecht om uw klachten te laten behandelen.

Zoek op tijd hulp als u klachten heeft

Het is belangrijk om niet te lang te wachten als u chronische pijnklachten heeft. Kaart dit aan bij uw huisarts, de bedrijfsarts op het werk of uw behandelend specialist. Als er geen mogelijkheid is om op een pijnpoli van een ziekenhuis terecht te kunnen dan kunt u zich laten doorverwijzen naar een gespecialiseerde kliniek. Revalis, met vestigingen in Den Bosch en Breda kan veel voor u betekenen. Niet alleen als u chronisch pijn heeft, maar ook bij blijvende vermoeidheid. Op de website vindt u meer informatie over de behandeltrajecten. U kunt hier alleen een afspraak maken met een doorverwijzing. Bespreek deze mogelijkheid dus met uw behandelaar. Er wordt altijd eerst een intake gepland om uw klachten te bespreken. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld.